číslo 4
V minulých životech nebyl váš domov a rodinný život místem, kde jste se cítili přijímáni a v bezpečí. Klid a pohodlí, které plyne z bytí v pěkném domě s dobrou rodinou, je něco, co jste nikdy nezažili a nepovažovali za samozřejmost.

V tomto životě jste byli posláni, abyste poznali hodnotu rodiny a domova a jak důležité je vytvořit bezpečné a klidné prostředí pro rozkvět. Také jste se naučili, jak je důležitá podpora a láska lidí kolem vás.

V tomto životě můžete získat mnoho příležitostí, jak napravit rodinné vztahy a poskytnout stabilní a bezpečné prostředí pro své blízké.

číslo 5
V minulých životech jste hledali fyzickou a emocionální pozornost do té míry, že jste se stali připoutanými, náročnými a chamtivými. Je velmi pravděpodobné, že jste svým šarmem hodně otevřeli své cíle, i když to nebylo v nejlepším zájmu vašeho okolí.

Možná jste také měli poměr nebo manipulovali ostatní, aby se věci staly tak, jak jste si představovali. V tomto životě jste se vrátili silní, abyste se naučili respektovat ostatní a vytvářet zdravé hranice ve vztazích.

Přišli jste také, abyste se naučili být silní ve vyjadřování své pravdy, bez nutnosti manipulace nebo falešných pocitů.

číslo 6
V minulých životech jste zanedbávali své zdraví nebo jste možná trpěli vysilující nemocí. Možná jste také zjistili, že je těžké řídit svůj čas a najít rovnováhu mezi prací, odpočinkem a zábavou. To je pravděpodobně způsobeno tím, že jste nebyli schopni vyjádřit své emoce.

V tomto životě jste posláni pěstovat a léčit své emoce a uvědomit si, že vaše emoce hrají významnou roli ve vašem fyzickém zdraví. Život na vás může vrhnout mnoho výzev, takže vaše zdraví se stane prioritou, takže se o sebe můžete začít starat a poskytovat svému tělu péči, kterou potřebuje.

Toto karmické číslo rozhodně potřebuje zdravé stravování, cvičení a meditaci.

Číslo 7
V minulých životech jste dělali mnoho rozhodnutí na základě svých osobních potřeb a neměli jste soucit a empatii s výsledky těchto rozhodnutí a velmi ovlivnili ostatní. Možná jste nebyli schopni vcítit se do druhých a pravděpodobně jste měli velmi silný pocit, že život je boj nebo soutěž.

V tomto životě jste velmi zažili radost a proud života a možná se dokonce cítíte povoláni sloužit druhým lidem. Vaše lekce v tomto životě jsou o soucitu s lidmi kolem vás.

Musíte se také tvrdě učit dělat rozhodnutí, která slouží vašim nejlepším zájmům, a ne kvůli konkurenci nebo potřebě dostat se na vrchol.

Číslo 8
V minulých životech jste nedokázali žít život naplno a měli jste problém převzít zodpovědnost za své činy. Možná jste vždy našli způsob, jak se vyhnout vidění reality, a místo sebe jste spoléhali na to, že ostatní posbírají kousky vašeho života.

Také jste možná měli problémy se závislostí nebo jste nedokázali nastavit svůj život směrem, který skutečně podporuje růst vaší duše. V tomto životě jste se vrátili, abyste se naučili převzít plnou zodpovědnost za svůj život a směr své duše.

Jste zde, abyste toho hodně zjistili, abyste viděli pravdu svého života a dostali se k jádru svého poslání a poslání duše. Místo abyste se ztráceli v závislosti a snažili se uniknout z reality, budete v tomto životě vedeni do situací, kdy budete muset čelit všemu, co vám život přináší.

číslo 9
V minulých životech jste svět vnímali jako velmi nechutné místo plné neshod, nedůvěry a chamtivosti. Nebyli jste schopni vidět za stín života a bylo pro vás obtížné zůstat pozitivní ohledně svého života a stavu planety.

To mohlo být z velké části způsobeno tím, že jste měli hluboké duchovní probuzení, které vedlo k pocitu prázdnoty ve fyzickém světě. V tomto životě jste se vrátili, abyste to všechno zharmonizovali, našli radost na Zemi a našli štěstí i ve fyzické podobě.

Také jste se vrátili, abyste odvrátili své vědomí od negativity a začali vytvářet pozitivní změny, osobně nebo v komunitě, prostřednictvím duchovní a humanitární práce.

Číslo 11
V minulých životech jste hráli podle pravidel, dělali to, co od vás společnost očekávala, a žili docela pozitivní a přijímaný život. Ale nedokázali jste naslouchat volání své duše a využít dobrodružné příležitosti, které se vám často nabízely.

Dovolili jste strachu z neznámého, aby zastavil vaši duši v pohybu vpřed a zablokoval vás v prožívání druhé strany života. V tomto životě jste se vrátili, abyste využili těchto šancí, činili odvážnější rozhodnutí a naučili se následovat svou intuici.

Strach vám tentokrát v ničem nezabrání a vy se budete moci uvolnit a prozkoumat spoustu možností, které se před vámi rozkládají.

Číslo 22
V minulých životech jste raději zůstávali ve stínu a nikdy jste neukázali světu své četné talenty nebo schopnosti. Utíkali jste z pozornosti a bagatelizovali své dovednosti a schopnosti. V tomto životě jste se vrátili, abyste ukázali světu svůj talent a nějakým způsobem převzali vedoucí roli.

Jste posláni, abyste využili svou plnou sílu a potenciál k zanechání své stopy ve světě.

Tentokrát vám život poskytne mnoho příležitostí, kde budete moci ukázat to nejlepší ze sebe. Jste předurčeni k tomu, abyste měli velký vliv na svět.