Číslo 1
V minulých životech nebylo volání vaší duše živeno. Vždy jste upřednostňovali ostatní před sebou a většinu času trávili starostmi o ostatní. Možná jste se opravdu nemilovali a pravděpodobně jste měli nízké sebevědomí nebo nízký pocit vlastní hodnoty.

V tomto životě jste se vrátili, abyste skutečně pochopili, že jste důležití, a že druhým nejlépe posloužíte, když budete šťastní. Možná vás život postaví před mnoho výzev, které vás donutí stát si za svým a zjistit, kým skutečně jste.

Číslo 2
V minulých životech jste si vážili materiálních věcí a fyzického světa více než své duše, své intuice nebo svých pocitů. Spadli jste do pasti svého ega a zanedbali jste duchovní nebo kreativní povolání své duše. V tomto životě jste se vrátili, abyste zažili odvrácenou stranu životní radosti, kreativity a spokojenosti.

Vrátili jste se, abyste se zbavili břemen hmotného světa a místo toho hledali potěšení a účel v tom, co děláte. Možná vám život naservíruje mnoho situací, ve kterých budete nuceni dívat se za to vnější a soustředit se na to vnitřní.

Můžete se cítit vedeni a skutečně následovat své vášně a důvěřovat tomu malému hlasu ve vás.

číslo 3
V minulých životech jste nikdy nebyli schopni vyjádřit se nebo stát za tím, v co jste skutečně věřili. Možná jste se cítili utlačovaní nebo neschopní autenticky žít svou pravdu.

Možná jste nebyli schopni komunikovat nebo předat zprávu nebo pravdu. V tomto životě se vrátíte, abyste se naučili zvýšit svůj hlas a věřit ve vyjadřování.

Byli jste také posláni zpět, abyste světu předali důležitou zprávu.

Pokračování na další straně