Andělská rada Střelci: anděl ZadkielZahoď svůj krysí kabát!

Doma vás učili pokoře, ale není nic špatného na tom, když si věříte a uvědomujete si svou vlastní hodnotu. Je také důležité být skromný, ale přesto mít vlastní názor. Dokážete se omluvit a přiznat své chyby, ale to neznamená, že musíte neustále uhýbat, abyste se přizpůsobili ostatním. Znát své hranice je nejen vhodné, ale i nezbytné! Nevyhýbejte se novým zkušenostem a dlouhodobě z nich vytěžte maximum.

Andělská rada Kozorohům: Anděl Cassiel. hvězdy padají! Přejte si něco!

Bude čas snů, ale především jejich plnění. Nikdy nezaspěte začátek a začněte tím, že uděláte první kroky ke svému plánu. Někdy začít musíte, koneckonců by byla škoda promarnit příležitost v tomto roce. Bude to náročný rok, ale sklidíte více, než zasejete. I když si myslíte, že si nemůžete pomoci, letos zjistíte, jak jste výkonní. Mnoho lidí vám bude závidět.

Andělé Vodnářům radí: Anděl Uriel pokračujte v dobré práci!

Užívejte si dneška, ale také života! Neztrácejte čas, v tomto roce se vám naskytne mnoho příležitostí. Vložte svou energii do věcí, které vás zajímají. Vyjde to a mnohé věci se stanou snazšími. Čekají vás výzvy a změny, ale věřte, že vám přinesou také mnoho nových zkušeností, které vás potěší a obohatí. Hodně odpočívejte a čerpejte energii od svých blízkých. Každý den se na chvíli zastavte.

Andělé Rybám radí: Anděl Asariel- Poznávejte sebe i svět!

Nic nového se neděje a vy můžete mít pocit, že jste upadli do rutiny, ochromujícího rytmu práce, rodiny a víkendů. Říkejte tomu „stabilita“ a buďte za to rádi. Dá vám to také příležitost vyzkoušet nové věci. Začněte u sebe a rozhodněte se, co vás nejvíce zajímá. Vaši blízcí z toho budou mít radost. Společně strávený čas vás obohatí a připraví na těžké časy, které vás v tomto roce neminou.