Andělé radí lvům: Anděl Michael – skočte rovnou do toho!

Nenechte se zviklat změnami, výzvami a novinkami ve svém okolí, i když se vás přímo dotýkají. Takový je život! Co kdyby…“ A neztrácejte čas starostmi, chopte se příležitosti z podpaží. Zaměřte svou energii na to, co děláte rádi. Vaše nadšení a elán pocítí a ocení i vaše okolí. A vy budete mít nejen sebeuspokojení, ale i duševní zdraví.

Andělé radí Pannám: anděl Rafael – Buďte opatrní!

Dávat sebe na první místo může znít sebestředně a arogantně, ale je to nezbytné, pokud jste se dlouho zanedbávali. Neznamená to, že se přestanete starat o své blízké a rozmazlovat je, ale potřebujete odpočinek a spokojenost, abyste mohli „fungovat“. Když se dokážete postarat o své vlastní potřeby, budete také schopni lépe porozumět druhým. Možná se také budete chtít věnovat nějaké nové dovednosti nebo koníčku. Uvidíte, jak vám to prospěje a odrazí se to na vás v budoucnu.

Andělská rada pro Váhy: anděl Hagiel roztáhněte křídla!

Tento rok bude vhodný k tomu, abyste byli aktivní a užívali si naplno. Zůstaňte pozitivní a nezkazte si příležitost být se svými blízkými, ale užijte si i samotu. Nic vám nebude stát v cestě. Můžete zkoušet nové věci nebo zůstat u toho, co vám jde. Je jen na vás, čemu budete věnovat svůj čas a energii. Snažte se však nenechat se unést. Ne všichni kolem vás budou tak povzneseni jako vy. Pomozte lidem kolem sebe dostat se ze dna.

Andělská rada pro Štíry:  anděl Asraeldvakrát měř, jednou řež!

Pravděpodobně už víte, co chcete, ale všeho lze dosáhnout různými způsoby. Nebuďte zbrklí a dobře si rozmyslete, zda se vaše sny dají uskutečnit i jinak. Cílem může být i cestování! Nezahazujte své plány, dejte si na čas a promyslete si to. Až přijde čas, možná najdete ideální příležitost, jak se posunout vpřed bez loktů a pálení mostů. Naslouchejte svému vnitřnímu já. To ví, co je pro vás nejlepší. Není to jen o logice. Vaše srdce je na správném místě, tak mu naslouchejte. Čekají vás těžké časy, ale nebojte se, nic netrvá věčně.

Pokračování na další straně