Karta 3

Uvědomujete si, že skutečné přátelství je velmi choulostivý koncept a že osamělost je stav vědomí, který se na vás může zlomit, i když jste obklopeni spoustou lidí.

Všichni lidé, kterým věnujete pozornost, a vašemu účelu v životě na Zemi mají štěstí. Dotknete se každého svým bytím.

Žijete v naprosté harmonii sami se sebou a celý váš život ovládá tato rovnováha, kterou nebude moci nic změnit. Když člověk dosáhne tohoto stavu, může se cítit navždy vítězem.

Nevadí, když vás někdo odmítne nebo se od vás odpojí, protože nikdy nebudete sami, pokud se obklopíte správnými lidmi. A kdokoli půjde, nech ho jít.

Karta 4

Chcete být šťastným člověkem na straně někoho, kdo si vás skutečně zaslouží. Chcete být sami sebou a chcete znát osobu vedle sebe, která vás v tom podporuje, ne házet před vámi překážky.

Prostřednictvím akcí poznáte, komu na vás záleží, prostřednictvím hovorů zjistíte, kdo vás potřebuje, a postupem času si uvědomíte, kdo vás opravdu miluje. Nechcete nikomu vnucovat lásku. Kdo miluje, miluje sám sebe.

Přestože ti, kteří vás opustili, se vám stali cizími, vězte, že existují i ​​ti, kteří po vašem boku budou navždy. Všechno má svůj důvod. Nemůžete potěšit každého, ale spíše vám záleží na těch, kteří si to zaslouží.

Karta 5

To, že máte spoustu známých a máte k narozeninám tisíc pozdravů na sociálních sítích, ještě neznamená, že máte spoustu skutečných přátel.

Někdo vás nechal pro jinou osobu, takže jste naštvaní a ztratili jste víru v každého. Možná odpustíte, ale nikdy nezapomenete.

Postupem času se lidé ve vašem životě změnili a váš vztah s nimi získal nový význam. Mějte také na paměti, že se změnila i vaše perspektiva, a to se děje každý den.

Nechte toho, koho potřebujete, a poznejte ty, kteří vám mohou být na cestě skutečnými společníky.

Pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli!

zdroj.esoteric