Cesta #10

Jste velmi flexibilní a někdy byste udělali cokoli, jen abyste se vyhnuli konfliktu. Abyste mohli fungovat, potřebujete hodně lásky a pozornosti. Milujete klid, a proto se vyhýbáte hluku a velkoměstům. Vaše hluboké pouto s partnerem se bude s přibývajícími roky jen prohlubovat.

Cesta #11

Máte velmi silnou intuici a vnímání. Přestože na první pohled vypadáte vzdáleně, lidé vám neodolají, když vás trochu lépe poznají. Jste velmi sofistikovaní a elegantní a vypadáte skvěle, což z vás v kombinaci s vaší skvělou osobností a talentem dělá výjimečného člověka. Jste velmi morální a vyhýbáte se jakékoli agresi.

Cesta #12

Lidé mají rádi vaši společnost, protože jste velmi okouzlující a uvolněný. Protože máte rádi svůj klid, naučili jste se dobře zvládat stresové situace. Máte rádi klidné tempo života, a proto vás nezajímají impulzivní a spontánní situace. Jste upřímní a přirození, ale potřebujete čas, abyste se otevřeli ostatním.

Cesta #13

Jste spojením staré duše a divokého ducha. Jste někdo, kdo je vždy připraven na dobrodružství, ale také má rád čtení a dlouhé procházky. Není pro vás těžké být otevřený vůči ostatním a snadno si najít partnera. Nemáte rádi překvapení a neustále přemýšlíte, co by vám život mohl přinést zítra.

Cesta #14

Jste velmi tajemný, ale cenný. Jste plní nápadů a lidé vás milují. Přestože působíte klidně a vyrovnaně, pod povrchem proudí lavina emocí. Vzhledem k tomu, že jste soběstační, často potřebujete být sami, ale také umíte pečovat o druhé a milovat je. Máte jasnou mysl a umíte dělat správná rozhodnutí.