Cesta #5

Jste velmi nepružní ve svých názorech a rádi žijete ve svém vlastním malém světě. Vždy se snažíte vyhnout riziku, protože máte rádi pocit bezpečí. Když něco plánujete, nejprve přemýšlíte o svých okolnostech a možných překážkách. I když vypadáte jako narcista, ve skutečnosti se bojíte být sám a snadno v takových situacích panikaříte.

Cesta #6

Rádi jste přijímáni a žijete v harmonii s celým světem. Jste otevření, vždy připraveni na nové věci a dobrodružství. Jelikož jste velmi kreativní, neradi děláte každodenní úkoly a nerad se zasekáváte za nějakým kancelářským stolem. Jste vždy upřímní a nebojíte se vyjádřit ani své nejhlubší myšlenky.

Cesta #7

Usilujete o dokonalost ve všech oblastech života. Máte potřebu pomáhat každému, kdo pomoc potřebuje. Často hledáte smysl života a dokážete se izolovat od zbytku světa. Psaní je pro vás velmi dobré a je to nejlepší způsob, jak se vyjádřit.

Cesta #8

Usilujete o emocionální rovnováhu a rádi sdílíte své sny a naděje s ostatními. Máte silný smysl pro zodpovědnost a nebojíte se změn, které vás v životě mohou potkat. Jste velmi moudří, ale protože máte velké srdce, často upřednostňujete potřeby druhých před svými.

Cesta #9

Chcete žít jednoduchý život a neradi závisíte na ničem a nikom. Je pro vás těžké se otevřít, ale pokud uspějete, vytvoříte silné a hluboké spojení. Stojíte si pevně za svými názory a to může být důvodem k hádkám s ostatními. I když se zdáte být klidní a sebevědomí, ve skutečnosti jste velmi zranitelní a nějaký druh meditace vám může pomoci se s tím vyrovnat.

Pokračování na další straně