Informoval mě o svých přípravách na pohřeb a požádal mě, abych tam byla. Řekla jsem mu, že bych to určitě jinak neudělala. Sdílel se mnou něco, co ve mně zůstane navždy. Řekl, že den, kdy jsem se objevil, byl nejlepší den v jeho životě.

 Nejlepší den v mém životě byl, když jsem ho potkal. Dalo mi to příležitost skutečně pro někoho něco udělat – skutek laskavosti bez očekávání odměny. Je to vzácná příležitost a jsem rád, že jsem mohl výzvu přijmout. „

Jak se vztah Leslie a Lawrence neustále rozrůstal, bylo jasné, že je pro ně posláním od Boha.

Můj přítel je opravdu požehnáním.“

Lawrence strávil nějaký čas v nemocnici a nakonec byl převezen do pečovatelského domu. Přestože byl smutný, že opustil svůj dům, Leslie hlásí, že je nyní v bezpečí, v teple a daří se mu mnohem lépe. V pečovatelském domě si dokonce našel nové přátele!

Stále se ale těší na návštěvy své nejlepší kamarádky Leslie, která mu přivede štěně Violet. Ti dva se málem objevili na oslavě Lawrenceových narozenin a překvapili ho dortem, který pro něj připravila její matka.

„Nikdy jsem neviděl někoho jíst něco s takovým požitkem, dort měl po celém obličeji, vidličku nechtěl.“

Bůh dokáže úžasné věci. Jediné, co žádá, je, abychom se ukázali – a byli uchem, které naslouchá, úsměvem, který rozzáří den, rukama, které nabízí tolik potřebné objetí. Bůh žehnej tomuto úžasnému přátelství!