„Je pro něj těžké se obejít, takže většinu času tráví tady. Sám. Chybí mu pravé oko a levé je postiženo šedým zákalem. I poté, co si toho neznámého všiml, zůstal ke mně vřelý a milý. Byl také tak laskav, že mi dovolil udělat tento snímek, který si budu navždy pamatovat.

Je to úžasná duše a plánuji ho často navštěvovat. Zveřejňuji tento obrázek v naději, že bude inspirovat alespoň jednoho člověka, aby oslovil někoho, s kým ztratil kontakt nebo na něj prostě zapomněl.

Lawrenceův příběh, ale hlavně jeho laskavost si Leslieho opravdu získaly. Rozhodla se, že mu připraví nějaké jídlo. Ale když si vzala jídlo, zůstala 3 hodiny a poslouchala příběhy o jeho vzestupech a pádech.

Řekl mi, že asi před týdnem měl mrtvici. Řekl, že nemohl hýbat rukama. Vyhledání lékařské pomoci mu trvalo 4 dny. Tohle je jen jeden ze srdcervoucích příběhů, které jsem včera v noci slyšela. 

Leslie popisuje večer s Lawrencem jako jeden z nejlepších zážitků svého života. Plánuje to udělat znovu a také se rozhodla začít s úklidem a opravami kolem domu ve snaze získat mu část jeho domu zpět.

Leslie se vytrvale objevovala a s pomocí „velmi štědré společnosti a několika úžasných chlapců s velkým srdcem dokázala pokročit v opravě mužova domu. Vypadá to, že se do toho zapojilo i Leslovo drahé štěně, Violet!

Čím více času Leslie trávila s Lawrencem, tím si byli bližší.

„Po několika nedávných návštěvách lékařů je jasné, že se jeho zdravotní stav rapidně zhoršuje. Jsou to možná poslední měsíce, které s přítelem strávím, a mám v plánu si je co nejvíce zpříjemnit.

Pokračování na další straně