11

Žádné jiné číslo nemá tak silnou duchovní složku jako číslo jedenáct. Od dětství si volí cestu vnitřního rozvoje a dobročinnosti. Materiální hodnoty je vzrušují až jako poslední. Starají se především o své duše.

Takoví lidé si uvědomují sílu slova, proto pečlivě váží vše, co říkají. Podle jejich názoru se opravdu vyplatí naslouchat pozorně – můžeme si být jisti, že již zhodnotili všechny možné důsledky takového rozhodnutí. Jejich vnitřní smysly hraničí s psychikou.

12

Z jedničky si lidé narození 12. vzali pevnou vůli, pozitivní přístup k životu a neutuchající energii. A tady hned ze dvou – vnitřní harmonie, rovnováha sil, brilantní organizační talent a družnost.

Dvanáctka je posvátné číslo pro celé lidstvo a tento fakt nelze odepsat. Před více než tisíci lety byla zvolena pro určení denní doby, rozdělení roku na měsíce. Ne náhodou mají tito zástupci často zvláštní poslání – dokážou měnit svět k lepšímu.

třináct

Nejkontroverznější číslo v numerologii, které označuje fázi přeměny. Lidé narození třináctého nemohou nikoho nechat lhostejným. Nositelé tohoto digitálního kódu celý život usilují o dokonalost, v jejich životech neustále dochází k nějakým změnám: jak v osobním životě, tak v práci.

Slovo „stabilita“ zjevně nepochází z jejich lexikonu. Jednou z hlavních nevýhod je netolerance prostředí. Po velké hádce málokdy dají druhou šanci, i když si ji ten druhý jednoznačně zaslouží. Navíc jsou dost líní, což jim často brání v dosahování cílů.

14

Toto číslo patří lidem, kteří věří v absolutní svobodu bez jakýchkoli omezení. Ani se je nesnažte omezovat, navždy zmizí z vašeho života. Dost zánětlivé – je lepší nespadnout pod jejich horkou ruku, můžete vydělat. V návalu vzteku se vůbec neovládají, čehož později litují. Charakteristickým rysem je silné sexuální vzrušení, hraničící s chtíčem.

Je velmi těžké najít vášnivější milence. Snadno se do sebe zamilují, dokonce i ve stabilním vztahu vždy udrží druhého člověka na očích. Nositelé tohoto digitálního kódu často v podnikání selhávají – toto číslo je spojeno se ztrátou hmotného zboží. Se svými financemi by měli zacházet obzvláště šetrně a nejlépe svěřit jejich správu spolehlivému partnerovi, jehož aura je schopna nepříznivé události splácet.

15

Vynálezci a snílci se rodí pod tímto číslem. Od přírody mají mnoho talentu: od technického po poetické, z nichž mnohé lze úspěšně realizovat v profesi. K řešení těch nejtěžších úkolů jim však často chybí trpělivost a vnitřní disciplína. Jakékoli obtíže a problémy jsou vnímány příliš blízko srdce. Nejsou však zvyklí dávat svou nespokojenost otevřeně najevo, raději mlčí.

Jsou extrémně citliví a reagují velmi bolestně na sebemenší kritiku. Představitelé tohoto digitálního kódu mají velmi vyvinutý soucit – cítí bolest druhého člověka a těžko přijímají situaci útlaku slabých nebo bezmocných.

16

Osobní číslo 16 říká, že jeho majitel je hluboce přemýšlivý muž analytického složení, nic nezradí jeho skutečné pocity. Zodpovědný, vzdělaný, vnímavý, velkorysý, tajemný a svým způsobem nezávislý. Má skvělou intuici. Zodpovědný a povinný na 200 %. V mládí se nebál vyjádřit svůj názor při jakékoli příležitosti – otevřeně a sebevědomě, ale bohužel má pak často pověst nudného a povýšeného.

V průběhu let se silněji zotavuje a stává se zdrženlivějším, uzavřenějším. Nesnáší povrchnost. Pokud se „16“ rozhodne začít vztah – znamená to, že jeho pocity jsou silné a vážné. Je to velmi smyslný a loajální partner.

17

Co vydrželi! Je úžasné, jak silná fyzická data sousedí se zranitelnou duší. Chcete získat jejich srdce? Ukažte svou lásku a laskavost upřímně – „17“ netoleruje faleš a pokrytectví. Od dětství jejich jemná povaha nemůže odolat kritice. Je pro ně velmi těžké přijmout odmítnutí.

Slovo „ne“ je okamžitě rozzlobí a dokonce je i agresivní. Pokud v něco věří, nebude možné je přesvědčit o opaku. Mají rádi zvýšenou pozornost k vlastní osobě. Často působí jako múza a zdroj inspirace pro kreativní lidi.

18

Digitální znamení bojovníků za spravedlnost. Takoví lidé jsou připraveni hájit nejen své zájmy, ale i práva svých přátel. Jsou však značně konzervativní – v každém případě se spoléhají pouze na osobní zkušenosti a znalosti, málokdy naslouchají názorům ostatních. „18“ – počet narozených aristokratů. Budou upřímně trpět a mohou dokonce upadnout do deprese, pokud z jakéhokoli důvodu poškodí svou pověst.

Tito lidé se velmi zajímají o svůj vlastní vzhled a o to, jak atraktivní vidí ostatní. Málokdy se dostanou do podivných situací, protože jsou zvyklí být extrémně opatrní. V milostných vztazích je nade vše kladen vzájemný respekt. Takoví lidé mají často hluboký citový vztah se svými matkami, jejichž morální podpora a souhlas jsou pro ně nesmírně důležité.

19

„Co zaseješ, to sklidíš.“ Přísloví, které nejlépe symbolizuje cestu lidí narozených 19. Jejich životní scénář připomíná království zrcadel. Musí být extrémně pozorní k tomu, co říkají a dělají. Každý spáchaný čin (ušlechtilý či podlý) pro ně nikdy nezůstane bez povšimnutí – osud vše neustále odráží a stonásobně vrací.

Často platí za chyby z minulosti. Jsou to energičtí, pragmatičtí a odhodlaní lidé. Dávají přednost stabilitě: v rodině a profesi a velmi zřídka se utrhnou ze svých míst. To jsou materialisté až do morku kostí – pro ně je cenné jen to, čeho se lze dotknout rukama. Úspěch v jakémkoli podnikání hodnotí pouze v peněžním vyjádření.

20

Kategoricky netolerujte osamělost – čím více lidí kolem nich, tím lépe. Vynikající řečníci a věrní přátelé, dobře spolupracují v týmu, rádi se aktivně účastní veřejného dění. Milujete hlasité hody, koncerty… Pohostinní, přátelští, romantickí… Milujete hudbu a tanec, máte velký tvůrčí potenciál.

Těmto lidem se říká „oblíbenci osudu“ – plní se jim mnoho přání. Působivé, ale často si stěžují na svůj život, jsou nespokojeni se svými úspěchy. 

21

Ti, jejichž narozeniny připadají na 21. – milovníci života, kteří se stále nacházejí. Každý den jsou připraveni děkovat osudu za každý den své existence. Často se rodí v bohatých rodinách. Skutečnost, že slunovrat nastává dvakrát 21. dne v roce, symbolizuje jejich prozaický charakter. Jsou posedlí penězi, které je zjevně milují. Jsou z nich vynikající ekonomové, bankéři, finančníci.

Měli by být pověřeni plnou správou rodinného rozpočtu. Velký význam přikládají svému postavení ve společnosti a postavení partnera. Jsou cyničtí a ironičtí. Další slabinou je sex, kterým jsou doslova posedlí. Vědí, jak oddělit pocity od zvířecí přitažlivosti, takže pokud své blízké změní, dělají to výhradně na popud instinktů, nadměrného vzrušení a jednoduše proto, aby uvolnili napětí.

22

Dvaadvacet je znakem vzdělání. Ti, kteří se narodili pod tímto číslem, rádi učí ostatní a dobře se s tímto úkolem vyrovnávají. Pro ně je vytvořena výuková a přednášková práce. „22“ – skuteční učenci, jejichž široký rozhled lze jen závidět. Jejich přirozeným posláním je objevovat a vysvětlovat ostatním ty nejsložitější procesy, které se odehrávají jak na Zemi, tak mimo ni. Odtud například jejich touha po prostoru.

Nebojí se převzít zodpovědnost za to, co říkají a co dělají. Takové lidi je třeba chválit a chválit. Tento muž je vítěz. V životě však neuspějí náhodou, ale tvrdou prací. Mezi narozenými 22. je mnoho filantropů a filantropů.

23

Tajemné číslo 23 v sobě zašifruje vášeň pro dobrodružství a neustálý pohyb vpřed. Lidé narození pod tímto číslem jsou odvážní, agilní, rozhodní, impulzivní, společenští a nestálí. Mají velký potenciál v podnikání, finančním sektoru a inovacích. Jejich talent je však mnohostranný a díky vysoké inteligenci, kreativitě a progresivním nápadům se mohou uplatnit téměř v jakékoli profesi.

Jsou plné optimismu, nadšení a zvědavosti. Nejdůležitější věcí v životě je pro ně svoboda. Neradi se k někomu hlásí. Mají obrovskou přitažlivost pro opačné pohlaví. Jsou to velmi smyslní sexuální partneři. Navíc jsou jako magnet, který přitahuje těžké situace a problémy. Jejich život proto nelze nazvat jednoduchým.

24

Je symbolem bezpečí a loajality. Není pozornějšího a pečlivějšího zástupce kalendářního měsíce. Než se rozhodnou pro minimální krok nebo akci, podrobně zváží všechna pro a proti. Dostat se do všech útrap zjevně není o nich.

Jídlo má v jejich životě zvláštní místo. Navíc se to projevuje v různých aspektech: mohou si otevřít vlastní restauraci nebo se proslavit jako geniální kuchaři. O jejich příkladné disciplíně se dají dělat legendy.

25

Životy těchto lidí řídí intuice, hraničící s paranormálními schopnostmi a proroctvími. Mají určitý druh mystiky. Jsou to neuvěřitelně citliví lidé, jejichž názor nelze v žádném případě ignorovat. Pokud se takový člověk na poslední chvíli rozhodne své rozhodnutí změnit, protože „cítil něco špatného“ – neodepisujte, ale raději bez vysvětlení poslouchejte.

Není omezen na intuitivní schopnosti. V součtu dva a pět dejte sedm, což je symbol inteligence. Není v jejich pravidlech jednat bezohledně.

26

V součtu dvou a šesti dejte osmičku, jejíž dvě uzavřené koule tvoří znak nekonečna. Je symbolem neoddělitelnosti. To jsou ti nejvěrnější přátelé a manželky. Do role patronů se staví lidé, v jejichž životním kódu je „všito“ číslo 26. K tomu mají vše: pevnou vůli, silnou energii, talent vůdce, citlivost.

Mezi negativní aspekty: ješitnost, touha po neomezené moci a touha „pozvednout“ prostředí pod sebe. Takoví lidé zbožňují pořádek, vždy v nich vládne čistota a krása.

27

V numerologii je tento údaj založen na léčivé síle. Její představitelé nacházejí své povolání v lékařství. Jsou vynikajícími léčiteli, často zastánci alternativní terapie. Držitelé „27“ jsou intuitivní, emocionální, schopní hlubokého soucitu. Není třeba je učit: starat se o druhé, cítí každou buňku duše.

Nikdy si nezoufají, učí se od života a mohou snadno začít znovu. Sklon k silným změnám nálad, netrpělivý, sebevědomý.

28

Číslo, které symbolizuje zákon. Lidé, jejichž narozeniny připadají na 28., mají vysokou míru odpovědnosti. Navždy všechny nabádají k dodržování pořádku a dodržování předepsaných pravidel. Být skvělým soudcem nebo pracovat v oblasti judikatury je zapsáno v jejich rodině.

Druhým extrémem je, že nikdy nepřiznají vinu a jsou náchylní k neustálému obviňování druhých. Tak silnou postavu obměkčuje „dvojka“, která je obdarovává kreativní fantazií a bohatou fantazií.

29

Číslo s velkým emocionálním potenciálem. Často jdou do extrémů (dnes – miluji, zítra – nenávidím). Faktem je, že čísla v jejich složení jsou na opačných koncích. První z nich dělá mírotvorce a diplomaty, druhý – charismatické dobrodruhy.

Se svými penězi mají v životě štěstí – přijdou k nim celkem snadno. Musí ale tvrdě pracovat na svém osobním životě, neustále se zamilovávají do „nesprávných lidí“, spolu se svým partnerem často trpí pocity nejistoty.

30

„Třicítka“ – znamení podnikání, nezávislých a silných lidí. Mají fantastickou paměť, dokážou se dobře soustředit, „vypínají“ prostředí. Možnosti jejich inteligence jsou obrovské a nadhled a rychlost mysli pomáhají zvládat ty nejtěžší situace.

Jejich životy jsou plné událostí, nebudete se vedle nich nudit. Pokud chcete nezaujaté posouzení toho, co se děje – zeptejte se takového člověka. Neváhají sdělit celou pravdu osobně a pomoci fundovanou radou.

31

Znak cílevědomých a nezávislých lidí. Nenechají si ujít žádnou příležitost, kterou jim život dává. Ve všem, co dělají, lze vysledovat osobitý individuální rukopis a kreativní přístup. Jakýkoli obchod, který podniknou, bude doveden k dokonalosti. Tato vlastnost jim pomáhá získat vysoké postavení ve společnosti.

Vynikající organizátoři těch nejodvážnějších projektů. Neradi jdou po zpevněných cestách, ale stále hledají nové cesty a směry. Oceňujte stabilitu a loajalitu. Nesnažte se je oklamat – navždy ztratíte jejich důvěru.

Zdroj.Lamp