Štír – Nelehký partner ve vztahu, ve skutečnosti jeden z nejtěžších! Je extrémně ochranný, takže vás ochrání před hrozbami vnějšího světa. To je důvod, proč se s ním můžete cítit bezpečně azonban To je však klamavé zabezpečení a snadno se můžete ocitnout v toxické „bublině“.

Protože je to on, kdo pomalu vysává život ze své oběti : žárlivý, pomstychtivý, jeho vášeň může být zničující a ubohá, samozřejmě respektujte výjimku.

Mnohokrát je nesmírně talentovaný: využívá toho i k tomu, aby k němu vzhlížel, a tak mu nic nezabrání v pomalém odstraňování všeho ostatního, co bývalo součástí vašeho života.

Kozoroh – Kozoroh, dokud vztah či manželství trvá, se o něj stará a své děti opravdu miluje. Jde však o falešný pocit bezpečí:

Na jednu stranu s ním nemůžete mluvit, protože nemá žádné jiné emoce než výše uvedené. Na druhou stranu neustále pracuje. To zní samo o sobě dost příšerně, ale tady to ještě není…

Po rozvodu, rozchodu si všechno vezmete (a odteď sbohem, finanční zajištění!) A už je vám to úplně jedno, zapomenete a prakticky okamžitě to zavřete.

Zdroj.esoteric