Jogurt

Jogurt na prázdný žaludek neublíží tolik škody jako citrusové plody, ale nebude ani prospěšný. Tělo ráno nepotřebuje další bakterie. Jogurt se nejlépe konzumuje dvě hodiny po jídle nebo před spaním. Pouze v těchto případech pomůže trávení.

Studená voda

Voda je zdrojem života a musíte ji pít hodně pro dobré trávení. Toto tvrzení se však vztahuje pouze na vodu o pokojové teplotě nebo mírně teplou. Studená voda naopak negativně ovlivňuje trávení, proto byste ji neměli pít s jídlem. Pijte ráno, nepřinese nic užitečného, ​​ale pouze zpomalí proces trávení.

    Bonbón

Pankreas není schopen ráno produkovat dostatek inzulínu, takže jeho „naplnění“ sladkostmi je skutečným zločinem proti vašemu zdraví. Pokud často jíte sladkosti nalačno, hladina cukru v krvi se zvýší nad normální hladinu. To by mohlo v budoucnu způsobit vážné zdravotní problémy, jako je cukrovka!

  Káva

Aromatická káva ráno je oblíbeným nápojem mnoha lidí. Pravděpodobně to každý z nás alespoň jednou vypil na prázdný žaludek, bez snídaně. Ale marně … Káva dráždí sliznici žaludku, což může způsobit gastritidu. Pití tohoto nápoje před snídaní má negativní vliv na zdraví jater. Tento orgán musí udělat nějaké vážné úklidové práce, zatímco tělo se ještě pořádně neprobudilo. Správná výživa ráno je 90% pohody a dobrého zdraví. Proto doporučujeme, abyste si nechali tento seznam potravin, které byste neměli jíst na lačný žaludek!

zdroj.ria.ru