VÁHY


Jsou arogantní a panovační, ale mají styl. Venuše jim dává pocit nuancí a arogantní se stávají pouze tehdy, když soudí „obviněné“. Jsou rádi, že utrácejí velké sumy peněz, aby se obklopili krásnými věcmi. Vzhledem k tomu, že jsou single, kupují si jen rafinované věci, stejně jako oni sami. Šetří, jen když se bojí, že ztratí rovnováhu. Estéti jsou také velmi rafinovaní v erotice. Aristokraté v posteli se po námluvách oddávají fantaziím a neváhají se oddávat vrstveným hrám rozkoše. Ve skutečnosti nezávidí ostatním, kteří dokázali najít stabilitu a žít v harmonii sami se sebou. Pokud jsou šťastní, nezávidí ostatním šťastným lidem, ale pokud jsou sami, žárlí. Milují delikatesy, rádi vaří a opravdu umějí velmi rafinovaně podávat různé pokrmy. Ale v žádném případě nejsou žraví. Zlobí se kvůli nespravedlnostem, které se dějí jim i ostatním. Dráždí je nemožnost realizovat některá přání. Když si uvědomí, že byli v lásce podvedeni, ztratí kontrolu. Nejtěžší je pro ně rozhodování. Protože to znamená vyloučit někoho nebo něco. Dlouho tedy přemýšlí… Tyto vlastnosti pramení ze sklonu k pohodlnému životu a prolínají se s nádechem lenosti.

ŠTÍR


Jsou v neuvěřitelné míře hrdí, schopní dlouhodobého mlčení a v příštím okamžiku projevují nepřiměřenou agresivitu. Očekávat jejich kapitulaci je iluzorní, jsou arogantní, arogantní, perfidní a vědí, jak protivníka zcela zničit. Nepatří mezi nejštědřejší astrologická znamení, protože dávají, aby dostávali, i když nejsou lakomí. Pokud jde o chtíč, patří k nejnevázanějším znamením, nejžárlivějším a nejmajetičtějším. Znají všechna tajemství erosu a oddávají se intimitě s bezmeznou vášní. Závist je naopak pronásleduje, když někdo jiný má moc a je nezaslouženě bohatý. K jídlu mají naprosto nepochopitelný vztah. Jsou extrémní a následuje po nich fáze obžerství nebo úplné abstinence od jídla. Když jedí venku, dávají přednost malým hostincům. Jsou vznětliví a dokážou vytvořit scénu pro ty, kteří se jim postaví. Když se zlobí, stávají se agresivními a mají sklon k fyzické konfrontaci. Málo spí a mají vnitřní sílu překonat těžké problémy. Jsou workoholici a neztrácejí čas. Dopřávají si po ránu trochu lenošení, ale vynahrazují si to během dne.

STŘELEC


Jejich hlavním rysem je sebevědomí a někteří to vnímají jako aroganci. Raději velí, než poslouchají. Lakota? Nevědí, co to je, protože si chtějí užívat všech radostí života, zvláště když jim vládne Jupiter, který jim dává vlastnosti velkorysých altruistů. Nejsou spořiví, ale pokud jim dojdou peníze, stanou se nešťastnými. Milují dobývání víc než smilstvo. Milují fascinovat oběť, jsou ohnivé, zbrklé, neznají rafinovanost v erotice a nakonec – chtivé. Jsou příliš velkorysí a sebevědomí, než aby je mohli závidět. Bez ohledu na to, jak rádi vyhrávají ve sportu i v životě, pociťují trochu žárlivost, když někdo vyhraje v řadě. Jsou žraví a náchylní k velkému množství jídla a poloprázdná lednice je uvrhuje do zoufalství. V gastronomii mají rádi nové věci, od tradiční až po exotickou kuchyni. Neznají žádnou zlobu a jejich hněv je krátkodobý. Jsou nenapravitelní idealisté a trpí, když někdo z jejich přátel využije jejich upřímnosti.

KOZOROH


Jsou namyšlení, ctižádostiví, rádi komandují a z pýchy a arogance nepřijímají kompromisy. Vědí však, jak skrýt svůj tyranský charakter tím, že vědí, jak se ovládat. Jsou velmi opatrní s utrácením a lakomí na to, aby něco dali ostatním, protože je považují za možné soupeře. Vzhledem k tomu, že jsou chladní a rezervovaní, mohou to být pouze zkroucení milenci. Jdou přímo do centra smilstva. Občas ještě dají přednost plnému stolu před plnou postelí, ačkoliv to nejsou žrouti. Mají umírněnou chuť a preferují tradiční kuchyni. Mars, bůh války, našel své maximum ve znamení Kozoroha. I když se dokážou ovládat, někdy dokážou být výbušní a projevovat nezastavitelný hněv. Síla jejich krutosti není známa. Kvůli jejich enormním ambicím a vytíženosti na profesionální frontě nejsou schopni lenošit, ale někdy se stále zdají být líní. Řekněme, že když potřebujete projevit emoce, ale co se sexu týče, může to trvat hodiny.

Vodnář


Každý Vodnář má oblast svého života, ve které si myslí, že je výjimečný a nejlepší. Je to možná banalita, ale je to pro ně významné. Jsou zcela proměněni, když hájí své myšlenky. Ve skutečnosti jsou to intelektuální snobové, nejsou taktní a často arogantní. Jsou moudří a opatrní ve svých výdajích, ale štědří k přátelům, které vždy potkají. Rádi utrácejí peníze a nejsou lakomí. Jsou náchylní k hříchům v různých erotických variantách, týrají své blízké svou představivostí, která je pro ostatní nepředstavitelná. Chtíč se projevuje ve stylu sado-maso se svíčkami, které podporují atmosféru smilstva. Je těžké si je představit jako závistivé, protože jsou opravdu šťastní, když se někomu podaří to, co chtějí. Chamtivost a obžerství je pro ně abstraktní pojem. Jsou ohromeni exotickou kuchyní, kterou chtějí zažít v zemi svého původu. Nejsou imunní vůči lenosti. Většinou však dokážou překonat liknavost a jsou pak připraveni na velké aktivity.

RYBA


Ryby jsou přecitlivělé a ponořené do svého snového světa, usilují o duchovní kvality a jsou arogantní, protože se drží nad materiálními věcmi. Jejich citlivost je vede k tomu, aby si nasadili masku arogance. Nejsou lakomí a jsou vůči sobě více než marnotratní. Jejich promiskuita se projevuje ve velkém stylu, protože Venuše je zde extrémně zdůrazněna. Jsou vášniví, nápadití a s trochou masochismu dovedou svého partnera k vyvrcholení ve chvílích extáze. Chtíč je v jejich krvi. Pokud jde o závist, závidí těm, kteří neztrácejí čas, aby v životě dosáhli toho, co chtějí. Jídlo je jejich opravdová vášeň. U stolu si kompenzují všechna strasti svého života a polykají vše, co jim přijde pod ruku. Mají rádi pokrmy s afrodiziakálním účinkem. Nejsou dobyvateli a neznají agresivitu ani odvahu v útočném smyslu. Ale brání se téměř hysterickým vztekem. Jsou líní a pasivní jako kterákoli živá bytost na zemi. Mají tendenci přesouvat povinnosti na druhé a nekonečně si užívají volného času.