Adriana čelila mnoha problémům ve snaze vytvořit pro své dítě úplnou rodinu bez jakékoli podpory příbuzných nebo vlády. Potvrzuje, že prvních 5 let bylo nejtěžších.

Říká však také, že když se podívá do úžasných očí své dcery, pochopí, že má v životě smysl a to jí pomáhá překonat všechny těžkosti.

Při pohledu na obě dámy je těžké uvěřit, že by Adriana mohla být maminkou této dívky. Vypadají jako babička a vnučka a vždycky si dělají legraci, když si někdo myslí, že jsou.

V současné době Elisa končí školu a plánuje si vybrat si budoucí povolání. Je velmi vděčná své matce za vše, co pro ni udělala. Elisa hodlá vzít na radu své matky ohledně své budoucí kariéry.

Elisa také přiznává, že začala přitahovat pozornost chlapců z její školy. Všichni se shodují, že je to krásná dívka a vypadá přesně jako její matka v mládí.

Je vidět, že z dívky vyrostl báječný člověk.

Příběh Adriany Iliescu ukazuje, že sny o mateřství neznají věk a že každý člověk má právo rozhodnout se o svém životě. Přestože její rozhodnutí bylo kontroverzní, žena nelituje své volby a užívá si každou chvíli strávenou se svou dcerou.