LES A LESNÍ CESTA

Zobrazení lesa odráží váš pohled na vaši vlastní životní situaci. Pokud jste si vybrali les ve dne, znamená to, že jste relativně spokojeni se životem, který vedete. Čím více světla vidíte ve svém vidění lesa, tím jste šťastnější. Pokud jste si vybrali les v noci, ukazuje to, že ve vašem životě jsou věci, se kterými jste extrémně nespokojeni a rádi byste je co nejdříve změnili. Také to ukazuje, že jste pod velkým stresem. Pokud jste si vybrali les za soumraku nebo před úsvitem, znamená to, že jste někde mezi,
Pokud jste v lese viděli cestu nebo cestu, znamená to, že jste se ještě neusadili a jen čekáte, až si uděláte pořádek. Je běžné, že tento test vidí převážně mladší lidé. Lidé, kteří mají jasný plán, většinou také vidí jasnou, přímou cestu, která je jasná, kam vede. Starší lidé většinou vidí jakousi cestu, která se ztrácí v hlubinách lesa.

ĆUP = Bohatství

Pohár symbolizuje bohatství a váš vztah k němu. Vidět sklenici jako hodnotnou nebo ne také symbolizuje postoj k tomu, zda jste připraveni se příležitostně odměnit, když se naskytne příležitost. Pokud vidíte jen bezcennou starou sklenici, jste jedním z těch lidí, kteří jsou na sebe tvrdí.
Pokud zvednete sklenici a hned ji odložíte, patříte k praktickému druhu lidí, kteří věci používají, aniž by příliš přemýšleli o jiných hodnotách. Pokud jste nádobu nechali tam, kde byla, znamená to, že máte silné morální názory a věříte, že bez práce není zisk. Pokud naopak nabízený dárek přijmete neochotně, znamená to, že jste povrchní a že se těšíte na vše, co bylo vyděláno snadno a bez potu.

VODA = Milostný vztah

To je jednoduché a zajímavé: hloubka vody jasně odráží, jak moc vám na vztahu záleží, jak je pro vás v životě důležitý. Čím hlubší je voda, tím výše je milostný vztah na vašem hierarchickém žebříčku.

MEDVĚD = Stres a řešení problémů

Medvěd symbolizuje životní problémy a způsob, jakým je řešíte. Pokud jste viděli plyšového medvídka nebo Medvídka Pú, znamená to, že váš život je jedna velká pohádka a se stresovými situacemi se téměř nesetkáte. Nebo si to alespoň myslíte, tedy žijete v iluzi. Z velké části jste se svým životem spokojeni.
Pokud vidíte skutečného velkého medvěda, znamená to, že máte ve svém životě problémy a uvědomujete si je. Čím silnější je stres, tím je medvěd zpravidla větší a nebezpečnější. Způsob, jakým na vás medvěd reaguje, ukazuje, jak vidíte stres a problémy, když jim čelíte. Takže pokud med hraje, znamená to, že problémy, ať už jsou jakékoli, vás příliš neznepokojují.
Pokud vás medvěd viděl, ale nevěnuje vám pozornost, znamená to, že nejste v nebezpečném stresu, který by mohl ohrozit vaše zdraví. Pokud vás pronásleduje medvěd, můžete hádat, co to znamená. Nutně potřebujete dovolenou!!!
Způsob, jakým míjíte medvěda, ukazuje, jak čelíte problémům a jak je řešíte. Přirovnání je jasné.
Pokud jste výše odpověděli a) – medvídek, máte štěstí, protože váš život je krásný!


PLÁŽ = Jak se chováte k lidem

Odpověď na otázku, kolik lidí vidíte na pláži, je zároveň odpovědí na otázku, kolik lidí vlastně kolem sebe chcete. Soběstační lidé vždy vidí úplně opuštěnou pláž.Pokud jste viděli stovky lidí, jste velmi společenští a velmi pohodlní na hrách, oslavách a jiných hromadných shromážděních. Čím více lidí vidíte, tím více potřebujete společnost, dokonce i publikum.

Většina lidí, kteří test absolvovali, viděla na pláži jen pár lidí: to je ukazatel vyrovnané osobnosti s realistickým přístupem k ostatním.
Jak daleko jsou od sebe lidé na pláži? Pokud jsou dostatečně blízko, abyste mohli zahájit konverzaci, znamená to, že většinou potřebujete kontakt s jinými lidmi. Pokud jsou lidé vzdálení, ale stále dostupní, ukazuje to, že rádi kontrolujete a měříte své kontakty s ostatními lidmi a používáte je většinou, když je potřebujete.