„Dnes se mnou na pohovce seděl můj malý syn ve věku tří let, když na okně seděla vrána. Můj syn se mě 23krát zeptal, co to bylo, a já mu 23krát odpověděl, že je to Vrána. Láskyplně jsem ho objala pokaždé, když se mě 23krát znovu a znovu zeptal na stejnou otázku. Vůbec jsem se necítil podrážděný, spíš jsem cítil náklonnost ke svému nevinnému dítěti.“
Zatímco se ho malé dítě 23krát zeptalo: „Co je to“, otec nepociťoval žádné podráždění, když odpovídal na stejnou otázku všech 23krát, a když se dnes Otec zeptal svého Syna na stejnou otázku jen 4krát, Syn se cítil podrážděný a otrávený. .
Tak..
Pokud vaši rodiče dosáhnou vysokého věku, neodrazujte je ani se na ně nedívejte jako na břemeno, ale promluvte k nim laskavým slovem, buďte k nim chladní, poslušní, pokorní a laskaví. Buďte ohleduplní ke svým rodičům. Ode dneška řekněte nahlas: „Chci vidět své rodiče navždy šťastné. Starali se o mě už od malička. Vždy na mě zasypávali svou nezištnou láskou.

Překonali všechny hory a údolí, aniž by viděli bouři a horko, aby ze mě udělali člověka reprezentativního v dnešní společnosti.“ Pomodli se k Bohu: „Budu sloužit svým starým rodičům tím NEJLEPŠÍM způsobem. Svým drahým rodičům řeknu všechna dobrá a laskavá slova, bez ohledu na to, jak se zachovají.
Děkuji, že jste věnovali čas čtení tohoto příběhu……


Doufám, že to přepošlete všem svým přátelům

Zdroj:awesomequotes4u.com