Jak snadno a rychle zatočit s vráskami

Tvar krku a brady je zatím dobrý, ale kazí to vrásky nebo pigmentové skvrny? Využijte k omlazení pleti laser, radiofrekvenci nebo vlastní krevní plazmu.

Laserová rejuvenace: Laser pokožku prohřívá a stimuluje tvorbu nových tkání a kolagenu. „Použití laseru ještě předchází diamantová dermabraze, kdy se pleť vybrousí, aby se zbavila odumřelých buněk. Tak se lépe připraví na laser,“ popisuje doktor Kravciv. Je to jedno z nejrozšířenějších ošetření. Vyžaduje dvě opakování v rozmezí 6 týdnů, pak stačí zajít jen jednou za půl roku.

Sublativní radiofrekvenční rejuvenace: Složitý název znamená, že elektromagnetické vlny prohřejí kůži a podpoří v ní regenerační procesy. Působí hlavně v podkoží, zatímco povrch pokožky šetří, takže se dříve zhojíte. „Asi 12 hodin po ošetření doporučujeme vyhýbat se horkým koupelím nebo sauně. Poté už můžete nanést make-up a normálně fungovat,“ radí dermatolog. Většinou jsou potřeba 3 sezení v rozmezí 4-6 týdnů, plný efekt se dostaví po několika týdnech. Ošetření se, na rozdíl od laseru, hodí i pro opálenou pleť.

Plazmaterapie: Při této terapii se pacientovi odebere malé množství krve, která se rozdělí na jednotlivé složky. Jednou z nich je právě plazma, plná tělu prospěšných látek. „Odebranou plazmu ještě obohatíme o buněčné aktivátory a jehličkami aplikujeme do podkoží, kde spustí přirozenou regeneraci,” vysvětluje MUDr. Miloš Kravciv průběh této unikátní metody.

Moderní metody pro omlazení pokožky krku:

  • laserová rejuvenace
  • radiofrekvenční rejuvenace
  • plazmaterapie
  • mezoterapie
  • injekce kyseliny hyaluronové
  • injekce botoxu

článek pokračuje na další stránce..