Svatý Malachiáš odešel v roce 1139 z Říma do Irska, aby podal zprávu o své vizi budoucnosti a konci církve. Řekl, že než to všechno skončí, bude mít ve Vatikánu 112 papežů.

Papež 111 byl mnohými považován za papeže Benedikta…

Pokud je číslování skutečně věrohodné, je to papež František 112, poslední papež, kdo mohl přinést konec Evropy a církve, jak mnozí říkají, že byl od počátku „posazen“ do čela církve, aby pomalu vymýtil křesťanskou ideologii .

Jako falešný prorok, jak píše Bible, ztělesňuje jakousi antikristovskou tezi a zároveň jako první papež s neevropskými kořeny zrazuje lid Evropy.

Podle Malachiáše přijde konec světa během papežství papeže 112. V tomto řádu by František, aktuálně znovuzískaný a zvolený 13. března 2013, byl posledním papežem.

Svatý Malachiáš, na rozdíl od 111 minulých kněží, píše více o posledním papeži na straně 23 proroctví: quibus transactis Civitas Septi collis diruetur a Judex tremendus judicabit Populum.

Jinými slovy: „V době konečného pronásledování bude svaté římské církvi vládnout Petrus Romanus (Peter Roman, ed.), který povede své stádo velkým utrpením.

Tehdy bude město sedmi pahorků zničeno a obávaný soudce bude soudit svůj lid.“

Při čtení řádků děsivého proroctví může být první otázkou, co měl současný papež z Argentiny společného s Římem, než byl zvolen hlavou církve, a Petr není uveden v jeho rodném jménu.

Je dobře známo, že Jorge Mario Bergoglio, bývalý arcibiskup z Buenos Aires, je nyní papežem Františkem

Dítě italských rodičů, kteří emigrovali do Argentiny a jejich rodiče jsou z Říma,

takže už máte „římské vlákno“. Když bylo konkláve zvoleno papežem, přijal jméno světce jako jméno arcibiskupa na znamení úcty ke svatému Františku z Assisi.

„Civilní“ jméno jedné z nejpozoruhodnějších postav církevních dějin, která se stala zakladatelem františkánského řádu poté, co konvertovala ze svého extravagantního, pijáckého způsobu života.

Zdroj:titokterminal.com