Jste vzhůru mezi 23:00 a 1:00?

Starověká čínská medicína nám toho může hodně říci o energetických meridiánech našeho těla a některé z těchto informací vám mohou pomoci pochopit vaše problémy se spánkem. Specifické čínské léky naznačují, že pokud se probudíte mezi 23:00 a 1:00, můžete zaznamenat emoční zklamání.

Jste na sebe příliš tvrdý, vyhýbáte se zpracování traumatických a emocionálních událostí? Nebo máte problém najít sebepřijetí? Kterýkoli z těchto problémů může být příčinou vaší nespavosti. sebepozorování a terapie vám s tím mohou pomoci.

Probuzení mezi 1:00 a 3:00?

Existuje silná souvislost mezi probuzením v těchto dobách a spodním proudem hněvu – to, co by čínská medicína nazvala přebytkem jangové energie. Pokud je pro vás problém naštvaný, pomůže vám to vypít na sklenici studené vody před spaním.

Z dlouhodobého hlediska je však důležité určit zdroj svého hněvu a poté ho plně řešit. Pokud to má co do činění se starou bolestí, existuje něco, co můžete udělat, abyste našli uzavření? Můžete být snadno podrážděni malými každodenními věcmi a zkusit se naučit techniky pozitivního myšlení.

Probuzení mezi 3:00 a 5:00?

Probuďte se v těchto okamžicích a řekne vám několik věcí o vašem současném stavu.

Nejprve je 3-5 hodin spojeno s energetickým poledníkem spojeným se zármutkem, pak zkuste zvážit další péči o sebe. (když se probudíš). Co považujete za uklidňující? Existuje hudba, kterou můžete poslouchat nebo se vykoupat v lázni s levandulovým olejem.

Zadruhé, pro některé lidi, kteří se právě probouzí, je to indikátor, že vesmír chce, aby se vaše pozornost zaměřila na zprávy týkající se vašeho vyššího účelu. Toto je jeden indikátor, který můžete použít k osvěžení své paměti nejdůležitějších zákonů přitažlivosti, které naznačují, že vám hrozí, že přijdete o nové příležitosti.

Probuďte se mezi 5:00 a 7:00

Tok energie je v tlustém střevě v tuto ranní dobu. S tímto časným ranním časem jsou spojeny také emoční bloky. Zkuste napnout svaly nebo se pomocí toalety uspíte.

Probuzení mezi 7:00 a 9:00?

Pokud můžete spát až později ráno, kvůli pozdější pracovní době nebo jednoduše proto, že jste noční sova, můžete být mezi 7:00 a 9:00 neklidní

Může to být proto, že část vaší mysli si je vědoma toho, že ještě musíte udělat spoustu věcí, které byste měli udělat den předtím. Můžete proti tomu bojovat tak, že každý den skončíte vytvořením seznamu úkolů, který celý den dokončí (místo toho, aby se zdržel).

I když to není okamžitě zřejmé, různé typy nespavosti mohou odhalit velmi odlišné základní problémy a podvědomé potřeby. Mějte na paměti, že není dobrý nápad dělat důležitá rozhodnutí, když se probudíte uprostřed noci!

Frontální mozková kůra (oblast odpovědná za samoregulaci a rozhodování) není dobře kontrolována, když se v noci náhle probudíte. A během dne můžete dělat lepší racionální rozhodnutí.

Zdroj:leefspiritueel.nu