6. Můžete snadno cítit problémy druhých

Vaše emoční inteligence je velmi vysoká, můžete si snadno představit sebe sama v situaci ostatních. Uděláte maximum, abyste pomohli těm, kteří to potřebují.

7. Jste čtenář mysli

Zjistíte předem, co chtějí ostatní říct. Často to říkáte za ně, než budou moci mluvit. Brzy si uvědomíte, jestli s vámi někdo chce manipulovat. Tuto schopnost využijete, abyste se zbavili své zloby.

8. Jsi osamělý typ




Mnohokrát jdete sami v parku nebo jdete na divadelní představení sami. To neznamená, že se cítíte špatně sami, v takovém případě obvykle vyřešíte své myšlenky a pocity.

9. Snadno upadá do extrémů

V jedné minutě máte stále dobrou náladu, ale v další už pláčete. Vaše rychlé změny nálady často ztěžují život nejen ve vašem prostředí, ale také ve vašem každodenním životě.

10. Jste maximalista

Uděláte maximum, abyste byli nejlepší, jak můžete být. V takových případech, bez ohledu na to, kolik času a energie musíte do činnosti investovat, jde o to, že konečný výsledek je dokonalý.

11. Problémy snadno vyřešíte

V životě pro vás neexistují žádné překážky, bez ohledu na to, o jaký problém se jedná, nepanikaříte, vyřešíte ho.

12. Rád píšeš

Vyjádříte se mnohem lépe písemně než slovy. Nejste příliš společenský, měli byste raději odejít do důchodu a zapsat si deník. Své myšlenky také komunikujete spíše dopisy než ústně.

zdroj.esoteric