1. Kyj

Člověk narozený v tomto znamení je o skrytých ctnostech, kterých je těžké si hned všimnout. Může vypadat líně, ale ve skutečnosti je ve své práci velmi metodická a to, co přijme, se nedělá povrchně. Je velmi moudrá a její inteligence je klidná. Je tichá, proto působí zpomaleně, a když se k něčemu odhodlá, je velmi pilná a důkladná.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, jste ideálním milostným partnerem, protože toho moc nevyžadujete a máte rádi stabilní rodinný život. Nemáte rádi rvačky a scény, máte rádi přírodu a procházky, romantické situace.

Se všemi vycházíte dobře, ale s řetězem, prakem a palcátem je to trochu těžší.

  1. Sekera

Člověk narozený v tomto znamení má obrovskou žízeň po vědění a železnou vůli. Ti, kteří se věnují výzkumnému úsilí jakéhokoli druhu, dosahují ve své profesi fantastických úspěchů.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, jste odvážní a ambiciózní, neznáte žádné překážky a jako lidé jste velmi klidní, opravdoví idealisté, kteří sní o světě bez válek a chtějí rovnost mezi lidmi.

V lásce poskytujete, ale také hledáte jednoduchost, drobné pozornosti a něhy. To najdete jen u těch, kteří se narodili ve znamení řetězu a praku. Velmi špatné spojení je s nožem, šavlí a arabským mečem.

  1. Řetěz

Člověk narozený v tomto znamení je výkonný diplomat, který miluje prosperitu, krásné věci, slavné lidi a je talentovaný milenec.

Umíte svést, ale také inspirovat lidi k boji za vaše cíle. Můžete být dobrým vůdcem.

Vzhledem k tomu, že máte vrozené nadání pro diplomacii, zdá se, že se všemi souhlasíte a ty, se kterými nesdílíte stejný názor, zdvořile vyslechnete a zapomenete, co vám řekli.

S palcátem a palcátem si moc nerozumíte.

  1. Šavle

Člověk narozený v tomto znamení je zrozen k tomu, aby rozkazoval, protože má přirozenou autoritu, smysl pro organizaci a potěšení z vládnutí. Je snob a rád ovládá společnost.

Pokud jste se narodili ve znamení šavle, jste vynikající rodič, jste obětaví, pokud jde o rodinu, a snažíte se zajistit manželovi pohodlný život.

V lásce máte rádi originalitu, ohnivé výroky a spoustu pozornosti, kterou vyžadujete, ale také poskytujete.

S šípem a kopím vycházíte dobře, ale s nožem, sekerou, palcátem a palcátem špatně.

  1. Kopí

Osoba narozená v tomto znamení je intelektuální povahy, přehledná a fyzicky atraktivní. Má bohatou fantazii, dobře mluví, jde mu to při každé příležitosti a v každé společnosti. Je to výborný psycholog. Její chybou je, že se cítí nadřazená, takže od života vyžaduje hodně a je zklamaná, když nedosáhne nemožných cílů.

Pokud jste se narodili ve znamení kopí, v lásce požadujete, aby vás „druhá polovina“ zbožňovala, a pokud se tak nestane, budete hluboce zklamáni.

S kapesním nožem a dýkou vycházíte dobře, ale s prakem špatně. Jste lhostejní k ostatním znamením.

  1. Prak

Člověk narozený v tomto znamení je kreativní idealista, inteligentní, ale často propadá depresím.

Pokud jste se narodili v tomto znamení arabského horoskopu, často o sobě a svých přednostech pochybujete, potřebujete pomoc v problémech, ze kterých občas nevíte, jak se dostat sami. Od přírody jste bohém se zpívající duší, máte rádi toulání a nemáte rádi statiku.

V lásce jste nesmírně romantičtí, milujete vášnivě, ale ne jen jednou v životě, protože máte milující povahu.

Dobře si rozumíte se šípem, arabským mečem a sekerou, ale špatně se šavlí a kopím.

12.LUK

Člověk narozený v tomto znamení má výrazně vyjádřenou osobnost, brilantní intelekt nebo výrazný talent, který sahá až ke genialitě. Nemá praktického ducha a může se stát, že je materiálně vykořisťována špatnými lidmi, aniž by si toho všimla.

Pokud jste se narodili ve znamení šípu, všechny vaše milostné vztahy jsou bouřlivé, protože lásku chápete svým vlastním specifickým způsobem.

Jste dobrý s řetězem a sekerou, ale špatný s nožem