Zdá se, že cibule přirozeně ulevuje od nepříjemných příznaků způsobených chřipkovými viry a bakteriemi. Silná vonná zelenina absorbuje všechny škodlivé mikroorganismy, toxiny a znečišťující látky ze vzduchu, které mají vliv na vaše zdraví.

Jediné, co musíte udělat, je nakrájet cibuli na plátky nebo ji rozkrojit na polovinu a vložit do misky nebo šálku. Cibulovou misku položte na noční stolek, aby se zabránilo vniknutí patogenů do těla. Tento trik můžete použít v jakékoli místnosti, pokud chcete čistit vzduch ve větším měřítku.

Zjistíte, že cibule v průběhu času zhnědne (oxiduje), protože absorbuje kyslík a částice ze vzduchu. Proto je důležité to po několika dnech vyhodit.

Existuje mnoho lidí, kteří jsou skeptičtí ohledně této metody, ale nevědí, jak efektivní je ve skutečnosti. Vyzkoušejte to, protože nemáte co ztratit, zejména s ohledem na to, jak levný je produkt. Techniku ​​používám nějakou dobu, a možná právě proto se mi podařilo projít touto hroznou chřipkovou sezónou, aniž bych onemocněl.

Zdroj:twojenowinki.pl