Od kolegyně se také dozvěděl, že je rozvedená. Ona měla manžela as ním dcerku. Když jí bylo 4 roky, její muž požádal o rozvod. Proč? V práci si našel novou, mladší partnerku. Opustil tak svou ženu se kterou zažil mnoho krásného jen proto, že měl pocit, že se nudí. Tento příběh muže šokoval a už začínal litovat, že se na pozvání na večeři vůbec odhodlal a že raději nemlčel.

Po této lekci si muž uvědomil, jak špatný byl jeho život.
Najednou viděl svou ženu v úplně jiném světle. Zaprvé si uvědomil, že jen díky ní má teplé jídlo, žije v čistém domě a má vždy dokonale vyžehlené košile. Ona je jeho oporou a je to ona, kdo je tu pro něj, když prochází těžkým obdobím. Ale co s tím, že už nevypadá tak, jako když si ji před deseti lety bral? Všichni stárneme a krása je pomíjivá. Na ženě záleží víc než jen to, jak dobře vypadá.

Najednou si muž řekl, kolik mají společných zájmů, jak dobře si rozumí, mají spoustu témat k rozhovoru a stejný smysl pro humor. Došlo mu, že by těžko našel někoho lepšího. Toto nové poznání se projevilo v jeho chování k manželce. jí pomáhat, projevovat ohledy, trávit s ní čas, spolu jezdit na výlety, chodit na večeři a dělat spoustu zajímavých věcí. Teprve přednáška jeho kolegyně mu ukázala, že nevěra je něco špatného, ​​zvláště když má doma ženu, kterou miluje.

Toto by jí měl začít oplácet. Lituje, že s něčím podobným nezačal dříve.