DRUHÁ KARTA:

Vybrali jste si tuto kartu a ta vyzývá k opatrnosti v mezilidských vztazích. Ve vašem okolí je jeden člověk, kterého považujete za svého přítele, ale zdaleka to tak není. Ten člověk je velmi zkorumpovaný a velmi manipulativní. Nikdy byste si o tom člověku nemysleli něco takového. Manipuluje s vámi svými sladkými řečmi a říká vše, co skutečně rádi slyšíte.

Žárlí na vás a jedno je jisté, a to, že vám nepřeje. Jste trochu naivní a příliš důvěřujete lidem. Myslíte si, že pokud jste dobří a nemáte špatné úmysly, že všichni jsou takoví, ale nejsou. Ten člověk je velmi zlý a dělá za vašimi zády věci, o kterých nemáte ani ponětí.

Jejím jediným cílem, když jde o vás, je ztrpčovat vám život a užívat si bolesti. Přemýšlejte o tom, kdo by to mohl být. Budete muset být opatrní, protože bohužel nevíte, jak pokaždé rozpoznat špatné lidi.

TŘETÍ KARTA:

Vybrali jste si tuto kartu a vyžaduje opatrnost na obchodní frontě. V prostředí, ve kterém pracujete, musíte být velmi opatrní. Pracovní atmosféra je všechno, jen ne dobrá. Kolem vás je příliš mnoho záludných lidí, kteří hledí jen na sebe a svůj prospěch.

Přeběhnou všechno a všechny, aby si dělali dobře a dosahovali lepších výsledků nebo se vyšvihli na vyšší pracovní pozici. Jsou to lidé mnoha tváří, kteří v sobě nemají žádnou upřímnost. Nebojte se těch, kteří vás otevřeně nemají rádi. Ti, se kterými se umíte střetnout, nebo ti, se kterými obecně nemáte harmonický vztah.

Měli byste si dávat pozor na ty, kteří nikdy neprotestují, kteří jsou se vším v pohodě, kteří nikdy neprotestují ani si nestěžují. Všechno výše uvedené ale dělají v soukromí se svými nadřízenými.

Kopou díru pro ostatní, aby lichotili svým nadřízeným a dostali vás nebo někoho jiného do problémů. Dávejte pozor, co a před kým mluvíte. Pamatujte, že každé slovo, které řeknete, může být překrouceno a obráceno proti vám.