V tu chvíli si Jackie uvědomila, jak je její vnučka hodná. Po několika měsících šetření Sunshine nechtěla novou hračku, ale chtěla nakrmit své přátele.

Babička se rozhodla peníze pomoci odnést do školy a předat učiteli a na Facebooku napsala příspěvek o misi, do které se její vnučka pustila. Během několika hodin se příspěvek stal virálním. Lidé na celém světě byli dojati laskavostí tohoto 5letého dítěte.

Brzy se začaly objevovat dary…

Její učitelka ve školce Rita Hauserová řekla, že jednou z nejhorších částí její práce je, když musí odmítat děti, které si přicházejí pro mléko. Ale kvůli pozornosti, kterou Sunshine přitahovala, jsou nyní rozpaky minulostí.

„Vždy jsem byl smutný, když jsem musel studentům říct ‚ne‘, když mě požádali o mléko. Díky laskavosti jedné dívky jsou nyní všichni zapojeni, a proto je mé srdce šťastné.“

GoFundMe, stránka, kde lze platit dary pro Sunshine, dosud vybrala od cizinců, kterých se její poslání dotklo, neuvěřitelných 125 000 kun. To znamená, že nyní budou její přátelé moci získat tolik mléka, kolik chtějí, a Sunshine může být v klidu, když je její úkol splněn.

Žádné dítě by nemělo mít hlad a tato vznešená dívka ukázala, že peníze by neměly být překážkou!

Zdroj:Facebook