– Ukázalo se, že naše molekula DNA je anténa, protože obsahuje atomy kovu, které slouží jako jakýsi přijímač, který je nasměrován do vesmíru, odkud přijímá nějakou řídicí kosmickou informaci – tvrdí akademik Garjajev.

– Existuje jednoduchý pokus s žabími vejci při umístění do komory z 80 procent niklu a železa, kde jsou všechny podmínky pro normální vývoj buněk s jedinou výjimkou – není zde žádné vnější elektromagnetické prostředí. V tomto abnormálním elektromagnetickém prostředí se embrya mění v monstra a žádné z nich nedosáhne stádia žáby.

Ruský akademik věří, že DNA generuje rádiové vlny a laserové paprsky, které vytvářejí informační hologramy . Tímto způsobem embryonální buňky, které přijímají vlnovou informaci, vytvoří jakýsi náčrt, který ukazuje, kde a jak by měly růst nohy, oči, nos a další věci.

DNA je dlouhá 500 miliard kilometrů. Je to jako dvě sluneční soustavy… Obsahuje všechny informace o nás od chloupků na obočí po emoce, od barvy očí po nemoci.

V roce 1997 rakouští vědci experimentálně dokázali, že foton lze teleportovat, tedy okamžitě přenést z jednoho místa na druhé, a přitom zachovat informaci.

– Velmi jasně ukázali, že foton lze teleportovat a naše DNA, naše chromozomy, fungují na principu fotonu. To znamená, že naše buňky spolu komunikují nekonečnou rychlostí. Zkrátka tam mizí pojem času – tvrdí profesor Garjajev.

Zdroj:Facebook