Zvon (23. srpna – 22. září)

Zvon je symbolem přesnosti a disciplíny. Jestli jste se narodili v tomto znamení, dle cikánského horoskopu jste velmi ambiciózní lidé, kteří milují řád a dokonalost. Přestože dokážete ostatním pomoci, i tak je často kritizujete kvůli pouhým maličkostem. Vaší vůní je gardénie, kamenem pak achát.

Mince (23. září – 22. října)

Mince je spravedlivá a miluje rovnovážný stav. Lidé v tomto znamení vynikají moudrostí. Jsou skvělými soudci, neboť dokážou vyřešit jakýkoliv konflikt. Jako optimisté a vynikající vyjednávači, jsou vhodní k podnikání. Vůní jejich znamení je Alfazema, kamenem pak diamant.

Nůž (23. října – 21. listopadu)

Toto znamení symbolizuje změnu, učení a přerod v něco nového. Patříte-li ke znamení Nože, máte skvělé analytické myšlení a silnou osobnost. Jste pro druhé autoritou. Díky tomu, jací jste, vás ostatní nejen respektují, ale i milují. Energii vám dodává mošusová vůně a kámen topaz.

Sekera (22. listopadu – 21. prosince)

Sekera je symbolem svobody. Lidé narození v tomto znamení vynikají svou dobrodružnou povahou a touhou po něčem novém. Na druhou stranu jsou trochu bezohlední. Díky tomu, že jsou duševně vyrovnaní, se s velkou lehkostí přizpůsobí každé situaci. Vůní jejich znamení je jasmín, energii jim dodává kámen tyrkys.

Podkova (22. prosince až 20. ledna)

Podkova dle cikánského horoskopu odkazuje na práci a úsilí. Patříte k tomuto znamení i vy? Potom se snažíte být dokonalí naprosto ve všem, co děláte. Právě i z tohoto důvodu dosahujete úspěchu, na čemž si velmi zakládáte. Vždy ochotně pomůžete všem, co to potřebují. Někdy ale máte nutkání utrácet víc peněz, než je třeba. Pro vaše znamení je ideální citronová vůně, vaším talismanem je kámen onyx.

Zdroj:viralka