Dýka (21. března – 20. dubna)

Dýka je symbolem rychlého a přímého způsobu, jak čelit konkrétní situaci. Lidé ve znamení Dýky jsou velmi prakticky založení. Zároveň jsou impulzivní a mají problém snést svou vlastní konkurenci. Pokud patříte k tomuto znamení, máte také skvělou intuici. Díky vašim vlastnostem jsou pro vás vhodné vůdčí pozice všeho druhu. Kamenem vašeho znamení je zelený jaspis, vaší vůní je dle cikánského horoskopu levandule.

Koruna (21. dubna – 20. května)

Koruna symbolizuje čistotu a eleganci. Jestli k tomuto znamení patříte i vy, jste věrné, citlivé, romantické, i když trochu pyšné duše. Máte rádi pohodlí až luxus, ke kterému se chcete dostat vlastním úsilím. Nečekáte, že vám někdo druhý dá něco zadarmo. Mimořádnou energii vám dodává modrý safír a dokonalou vůní je pro vás růže.

Svíčka (21. května – 20. června)

Toto znamení se vztahuje k moudrosti, síle myšlenek a ke vzdělání. Lidé narození ve znamení Svíčky jsou trochu tvrdohlaví, na druhou stranu velmi inteligentní a komunikativní. Díky tomu mají spoustu přátel i velký okruh obdivovatelů. Rádi druhým pomáhají, jejich dobrotu však mohou někteří lidé zneužít. Ty správné vibrace tomuto znamení dodá kámen magnetit a květinový parfém.

Kolo od vozu (21. června – 21. července)

Kolo od vozu symbolizuje dle cikánského horoskopu příchod a odchod života. Jestli jste se narodili v tomto časovém úseku, jste citliví, emocionálně založení a zároveň trochu nejistí. Pokud někoho milujete, je to pro vás velmi intenzivní záležitost, kvůli čemuž se často chováte až příliš ochranitelsky. Máte přirozenou schopnost vést projekty, které rádi dotahujete do konce. Ideální vůni pro vás představuje růže, energii vašemu znamení dodá kámen smaragd.

Hvězda (22. července – 22. srpna)

Hvězda zajišťuje rovnováhu mezi nebem a zemí. Lidé v tomto znamení jsou věční optimisté, kteří svým vystupováním i vzhledem dokážou okouzlit všechny kolem sebe. Je pro ně velmi důležité štěstí, které je doprovází celým jejich životem. Jejich Achillovou patou jsou však klouby. Sílu tomuto znamení předává vůně santalového dřeva, vhodným talismanem je kámen rubín.

Pokračování na další straně