Věděli jste, že existuje horoskop, který vám říká, jak zemřete? Chtěli byste vědět, jak přijdete o život?

Beran

Lidé pod tímto znamením umírají rychle, to znamená, stejně jako žili. Ve skutečnosti jim nezáleží na jejich bezpečnosti. Nejpravděpodobnějším scénářem pro Berana je nouzová situace. Možná při cvičení extrémních sportů.

Býk

Býci jsou typickými sběrači. Shromažďují své poklady v průběhu let. Není to jen o suvenýrech, ale také o všemožných zbytečných věcech. Nejpravděpodobnějším scénářem jejich úmrtí je, že zemřou ve svých bytech pokrytých různými věcmi. Možná se dusil hromadou nahromaděných haraburdí.

Blíženci

Dvojčata jsou velmi zvědavá. Chtějí se o všem přesvědčit na vlastní oči. Proto je nejpravděpodobnější, že jednoho dne bude kousnut něčím jedovatým, co chtěli vidět zblízka. Možná během neúspěšného seskoku padákem.

Rak

Chtějí dělat všechno sami a neradi žádají o pomoc. Proto pravděpodobně zemřou, když se budou snažit něco napravit nebo udělat něco, o čem nemají ani ponětí.

Lev

Lidé v tomto znamení jsou podle všeho často domýšliví a milují se navzájem. Je tedy vysoce pravděpodobné, že zemřou z vlastní viny, například při pokusu o pořízení perfektní selfie na nebezpečném místě.

Pokračování na další straně