Panna

Panny jsou lidé, kteří jsou velmi tajní. Stává se, že v průběhu let hromadí mnoho emocí, zejména negativních. Říká se, že takové shromažďování špatných myšlenek je příčinou mnoha nemocí. Proto lidé pod tímto znamením opustí tento svět, nejpravděpodobněji v důsledku kultivace let, například maligní rakoviny.

Váhy

Váhy umí nejlépe … zlato. Když k nim přijde láska, jsou pro ni schopni udělat cokoli. Proto bude jejich konec pravděpodobně romantický, ale také tragický. Je možné, že zemřou ve jménu lásky spácháním zločinu vášně nebo sebevraždou.

Štír

Štír je fascinován smrtí. Navíc se toho absolutně nebojí, protože je přesvědčena, že se jedná pouze o přechod z jedné fáze do druhé. Obává se však, že bude čekat, až se tváří v tvář setká se smrtkou. S největší pravděpodobností proto dříve či později vezme věci do svých rukou.

Střelec

Střelec je nejvíce závislý na adrenalinu. Proto často dělá věci, které riskují její vlastní život. Při jednom ze svých dalších riskantních výletů, jako je pád do propasti nebo potápění s nebezpečnými zvířaty, se může setkat se smrtí.

Kozoroh

Kozorohům velmi záleží na tom, co si o nich ostatní myslí. To by mohl být jejich hřebík do rakve. Lidé tohoto znamení celý život hledali přijetí a souhlas od ostatních. Příčinou jejich smrti, i když není přímá, bude tedy nějaký druh nervového zhroucení.

Vodnář

Vodnář je naprostý individualista. Proto tráví většinu času sám. Takto jeho život skončí. Pravděpodobně odejde sám ve svém domě. Může to také trvat dlouho, než někdo ví o jeho smrti.

Ryby

Ryby na sebe nikdy nemyslí. Blahobyt jejich příbuzných a dokonce i cizinců je pro ně nejdůležitější. Tito lidé proto budou s největší pravděpodobností umučeni a ztratí své vlastní životy pro ostatní.

Zdroj:esoteric