Nikdy nebuď s někým, kdo vypadá příliš tajnůstkářsky. Někdo, kdo skrývá svůj telefon před vaším dohledem. Někdo, kdo vám nikdy nedá správnou odpověď, když položíte otázku.

Nikdy nebuď s někým, kdo tě nutí milovat se méně. Někdo, kvůli komu vypadáš neinteligentně. Někoho, kdo tě dělá neatraktivní. Někdo, kdo vás činí nehodnými jejich náklonnosti.

Nikdy nebuď s někým, kdo tě nutí ho pronásledovat. Někdo, kdo odmítá poslat zprávu jako první. Někoho, kdo čeká, až naplánujete každé rande a popovídáte si. Někdo, kdo se zdá líný, protože ví, že uděláte první krok.

Nikdy nebuď s někým, kdo si vybírá, kdy se k tobě bude chovat dobře. Někoho, kdo tě bude týdny milovat a pak tě bude týdny ignorovat. Někoho, kdo každých pár dní mění melodii. Někoho, kdo vám občas prokáže respekt, jen občas.

Nikdy nebuď s někým, kdo se stará jen o sebe. Někdo, kdo si myslí, že má vždy pravdu. Někdo, kdo s vámi odmítá dělat kompromisy nebo se omlouvat. Někdo, kdo má problém převzít zodpovědnost za své činy.

Nikdy nebuď s někým bez svědomí. Někoho, kdo ignoruje vaše zprávy a necítí se kvůli tomu špatně. Někdo, kdo vám lže do očí, aniž by se za to cítil provinile.

Nikdy nebuď s někým, kdo ti je nepříjemný. Někdo, kdo vám připadá lepší. Někdo, s kým musíte chodit po skořápkách, abyste se vyhnuli hádce. Někoho, kdo vás nutí k pití nebo sexu, když na to nejste.

Nikdy nebuďte s někým, kdo ve vás vyvolává pocit viny za své emoce. Někoho, kdo vás nazve rozmazleným, kdykoli se rozčílíte. Někdo, kdo se vás zeptá, jestli máte PMS pokaždé, když vyjádříte své pocity. Někoho, kdo najde způsob, jak každou situaci roztočit tak, aby se stal obětí a tím, kdo by se měl cítit uražený.

Pokračování na další straně