Nikdy nebuď s někým, kdo očekává, že si ho vybereš před vším ostatním. Někdo, kdo očekává, že zrušíte plány s přáteli, abyste je viděli. Někoho, kdo očekává, že se vzdáte práce, abyste s ním mohli trávit více času. Někoho, kdo očekává, že se vzdáte všeho, co vás dělá, protože má pocit, že je to jediné, co by vás mělo udělat šťastnými.

Nikdy nebuď s někým, kdo před tebou tají. Někdo, kdo uvnitř skrývá své emoce. Někdo, kdo předstírá, že je v pořádku, když není. Někoho, kdo před vámi skrývá části sebe sama, i když jste jediný člověk, se kterým by se měl cítit dobře.

Nikdy nebuď s někým, kdo ti rozkazuje. Někoho, kdo vám řekne, jaké oblečení máte nosit a jaké přátele máte kontaktovat. Někdo, kdo vás nutí získat jeho svolení, než odejdete z domu. Někdo, kdo vypadá panovačně.

Nikdy nebuď s někým, kdo si vybíjí svůj hněv na tobě. Někdo, kdo se k vám po náročném dni chová jako k boxovacímu pytli. Někdo, kdo se stane násilným, když nedostane to, co chce.

Nikdy nebuď s někým, kdo ti ukázal, že pro něj nic neznamenáš. Někdo, komu vyhovuje jednostranný vztah. Někdo, kdo vám umožní dělat veškerou práci, aniž byste se museli natáhnout. Někdo, kdo ti bere, ale nikdy nedává.