Mnozí považují keltský horoskop za jeden z nejpřesnějších. Najděte si své znamení podle data narození a zjistěte hlavní rysy vaší osobnosti a jaký osud vás čeká!

Jelen (24. prosince – 20. ledna)

Trpělivý, důsledný, vážný. Jsou to nepochybně lidé ušlechtilé povahy a lze jim věřit. Mohou však překročit všechny hranice, aby dosáhli toho, co chtějí. Jejich největší chybou je, že mají tendenci přimět cíle světit prostředky.

Kočka (21. ledna – 17. února)

Chytrý, okouzlující a atraktivní člověk. Vědí, jak potěšit druhé lidi, ale také jak být středem pozornosti. V milostných vztazích mohou být trochu manipulativní a náchylní ke hrám. Navenek působí půvabně a chladně, ale uvnitř jsou často velmi nejisté.

Had (18. února – 17. března)

Jsou extrémně zvědaví a mají tendenci v životě překračovat hranice a riskovat. Jsou rození vítězové a tvrdě bojují za své ambice. Téměř vždy se jedná o úspěšné lidi. Nacházejí však rovnováhu mezi rodinnými a obchodními aspekty života.

Liška (18. března – 14. dubna)

Mazaný, odvážný a velmi přesvědčivý. Toto je energie ve své nejčistší formě. Jsou však schopni vydat se za dobrodružstvím, aniž by si uvědomovali následky. Jsou připraveni obrátit jakoukoli situaci ve svůj prospěch. Jsou extrémně schopní.

Býk (15. dubna – 12. května)

Jsou to příjemní lidé, kteří vám do života přinesou radost. Jejich takt obdivuje mnoho lidí. Těžko však ovládá svá slova v situacích, kdy je zraněn. Komunikace může být jejich výhodou, ale i největší nevýhodou. Jako přátelé jsou skvělí a úžasní, ale jako nepřátelé jsou krutí.

Mořský koník (13. května – 9. června)

Jedná se o flexibilní osobnost, která se dokáže přizpůsobit jakémukoli prostředí. Pokud se pustí do práce, jistě to dotáhne do zdárného konce. Tito lidé jsou však náchylní k lichotkám. V milostných vztazích dokážou být extrémně taktní a dokonce náchylní ke hrám.

Pokračování na další straně