Zatmění v astrologii jsou považována za důležitou událost a přinášejí mnoho změn. Už brzy nás čeká jen jedno zatmění, 25. října, připravte se na zatmění Slunce ve Štíru .

Zatmění nastává v období Štíra a je známo, že Štír je jedním z nejsložitějších a nejzáhadnějších znamení zvěrokruhu – přináší proměny. Slunce vstupuje do znamení Štíra 23. října a bude tam až do 21. listopadu. Toto období bude velmi silné a ve svém životě zaznamenáte mnoho změn .

Štír je znamením hloubky, intimity a extrémních citů, proto bychom měli očekávat, že se taková témata v tomto období budou objevovat často. Budeme se chtít podívat nad povrch v mnoha oblastech života, abychom objevili to, co je hluboké, co je v nás skryto , potlačeno. Chcete objevit vše, co je skryté a tajné, a čelit pravdě někdy není tak jednoduchý a příjemný pocit.

V současné době je Slunce ve znamení Vah a my usilujeme o spravedlnost a absolutní rovnováhu, ale při přesunu do Štíra se řídíme spíše intuicí, reagujeme podle pocitu. Štír je vášnivý, má silnou vůli a ví, co chce získat. Bojuje za to ze všech sil. Zatmění Slunce ve Štíru vnáší takovou energii do všech znamení – řeznou i transformační. V tomto období se však mohou objevit i negativní impulsy, jako je žárlivost, manipulace a touha po pomstě. Můžete je ovládat, jen se musíte rozhodnout.

Pokračování na další straně