Zatmění Slunce , poslední zatmění Slunce roku 2022, proběhne 25. října ve znamení Štíra a poslední letošní zatmění Měsíce bylo ve znamení Štíra 15. května, takže i tentokrát vás čekají stejná témata . Ty se budou lišit v závislosti na vašem znamení. Protože však k zatmění dochází v Býku a Štíru, můžete očekávat společná témata spojená s těmito dvěma znameními. Patří mezi ně peníze, pohodlí, zodpovědnost, žárlivost a tajemství. Toto období vybízí k tomu, abyste se plně vrátili k sobě, objevili svůj potenciál a připomněli si své přednosti. Připomeňte si, která témata vás v květnu letošního roku nejvíce zaujala a ovlivnila – je možné, že se některé věci budou opakovat.

Zatmění Slunce ve Štíru vás vybízí k hlubšímu a lepšímu poznání sebe sama, k přijetí svých emocí a k uvědomění si, kterých se musíte zbavit a které byste měli přijmout a rozvíjet. V tomto období je třeba najít způsob, jak takové pocity přetavit v sebelásku , sebepřijetí a pravou víru ve vlastní sílu a moudrost.

Položte si určité otázky, podívejte se do svého srdce a udržujte svou mysl otevřenou novým poznatkům. Pokud jste dlouho chtěli vědět o něčem pravdu, nyní je čas. Tento měsíc může být odhaleno mnoho pravdy, takže buďte připraveni na to, že vaše tajemství mohou být odhalena.

Nebojte se dát najevo své city, nestyďte se za to, co je uvnitř, co vás hřeje na duši. Řekněte něco dojemného osobě, kterou milujete; řekni pravdu lidem, kteří ti lhali; řekni některým lidem, že ti ublížili; poděkujte těm, kteří vás vychovali … Nechte svou duši promluvit během zatmění Slunce ve Štíru!