Ženy narozené ve znamení Raka radikálně přehodnotí své názory na milostné vztahy a rodinný život. Jestliže dříve představitelé tohoto znamení upřednostňovali zájmy druhých před sebou, tentokrát budou chtít vystoupit ze začarovaného kruhu a častěji klást sebe na první místo. V manželství a ve vztazích mnoho žen narozených ve znamení Střelce nebude vědět, jak vztah zlepšit. Je možné, že budete od partnera vyžadovat více a vaše námaha bude menší. Najděte rovnováhu.

Beran

Čeká vás období plné milostných překvapení. Učiníte důležitá rozhodnutí o milostných vztazích a stanovíte si pro sebe určité hranice a pokyny.

Ti, kteří nejsou ve vztahu, budou mít mnoho příznivých příležitostí k uspořádání svého osobního života a některé šance by opravdu neměly být ignorovány.

Napjaté chvíle budou mít i ti, kteří už svou lásku našli, protože se budou muset držet svého obvyklého kurzu a vynaložit velké úsilí, aby uchovali romantický vztah.

Většinou ženy Berana se budou snažit situaci napravit nebo zlepšit vztah. Pokud po několika měsících nejsou žádné výsledky, je možné ukončení.

býk

Býci, kteří jsou ženatí, mohou čelit velkým výzvám. Nedorozumění je možné, stejně jako neschopnost odpouštět.

Ne všichni partneři si budou rozumět a dokážou odpustit chyby z minulosti, takže se budete muset stále potýkat s problémy, které se v manželství nahromadily.

Volní Býci budou toužit po dobrodružstvích a výzvách a podzim jim přináší vážnější milostné šance.

Blíženci

Zástupci tohoto znamení budou chtít změnit vše, co je obklopuje, o 180 stupňů. Ti, kteří jsou ženatí, budou mít různé problémy.

Možná to bude žárlivost, přemýšlení o někom jiném, nebo mohou dělat nevratné chyby.

Jsou možné aféry, které mohou později způsobit rozchod. Svobodní Blíženci budou mít nejvíce milostných šancí na cestách nebo v zahraničí.

Je možné, že potkáte člověka, který si vás rychle oblíbí a vášně zesílí, ale je nepravděpodobné, že by z románku vznikl vážný vztah.

Rak

Ženy narozené ve znamení Raka radikálně přehodnotí své názory na milostné vztahy a rodinný život.

Jestliže dříve představitelé tohoto znamení upřednostňovali zájmy druhých před sebou, tentokrát budou chtít vystoupit ze začarovaného kruhu a častěji klást sebe na první místo.

Zpočátku se mnozí budou snažit toto rozhodnutí nebo plán sabotovat, ale zůstanou důslední. Osamělí příslušníci tohoto znamení budou tolik chtít vrátit do života romantiku a vztah s dlouholetým známým nebo kolegou je možný.

To povede k dobrému konci pouze v jednom případě – když existují skutečné pocity. Ve všech ostatních variantách je vztah odsouzen k neúspěchu.

Lev

Svobodní Lvi se rázem vrací do minulosti a je možné obnovit vztah s bývalým partnerem. Je možné, že tento vztah bude fungovat, ale pouze za předpokladu, že zapracujete na chybách, které vás v minulosti rozehnaly.

Pokud znovu upadnete do krize, nepodléhejte svým emocím a toxického partnera včas zastavte.

Osamělí představitelé tohoto znamení však budou v lásce nesmírně šťastní. V první řadě se štěstí usměje na ty, kteří chtějí začátek nové lásky.

Pokud jste si urovnali emoce ve svém srdci, je možné velké štěstí.

Pokračování na další straně