Panna

Přichází období nebývalé něhy a romantiky, ale zároveň by si představitelé tohoto znamení měli dávat pozor, aby své srdce nedali toxickým lidem.

Manipulátor se dokáže schovat za krásnou „fasádu“ a galantní dvoření, takže byste neměli věřit na pěkná slova, ale na činy.

Panny, které jsou ve vztahu či manželství, se budou doslova koupat v lásce, pocítíte silnou blízkost, spojení a návrat vášně.

Věnujte se svému vztahu a trávte více času se svým partnerem. Podle astrologů očekávají svobodné Panny nejeden románek.

Váhy

Váhy berou na vědomí odpovědnost v milostných vztazích. Zástupci tohoto znamení vytvářejí hranice, vytvářejí pevné základy pro vztahy a věnují se rozvoji svého emočního stavu.

Hvězdy říkají osamělým Váhám, aby se nebály, věřily v lásku, a ta se objeví v pravý čas.

Také není třeba spěchat do manželství, jinak hrozí, že bude krátkodobé.

Váhy, které jsou ve vztahu nebo manželství, očekávají bezstarostné období, s možnými velkými rozhodnutími, jako je rozšíření rodiny, společné bydlení, stěhování, svatba.

Štír

Pokud chtějí být ženy narozené v tomto znamení šťastné ve svém osobním životě, budou muset vážně přehodnotit své postoje a ambice.

Možná dáváte na první místo kariéru – a to je dobře, ale nezanedbávejte své osobní štěstí, volný čas a soukromý život.

Jedno setkání však může změnit vaše priority. Můžete se setkat s osobou, která vás rychle zaujme, a vztah se bude snadno a krásně rozvíjet.

Zaneprázdnění zástupci znamení očekávají klidný vztah – páry se budou snažit vytvořit vnitřní svět a „budovat zdi“ kolem něj, aby vnější vlivy nemohly poškodit štěstí.

Střelec

Čeká vás turbulentní období na poli lásky – možné jsou hádky, usmíření, vášně, zamilovanost.

V manželství a ve vztazích mnoho žen narozených ve znamení Střelce nebude vědět, jak vztah zlepšit. Je možné, že budete od partnera vyžadovat více a vaše námaha bude menší. Najděte rovnováhu.

Dávejte si pozor, jaká slova během diskusí používáte, protože některá mohou být jako zbraně a ublížit druhé straně, aniž byste to měli v úmyslu. Ne každé manželství takové zkoušky ustojí.

Ženy Střelce, které nejsou ve vztahu, budou konečně moci najít svou spřízněnou duši a vybudovat si velmi vřelý, upřímný a harmonický vztah.

Kozoroh

Pokud jste ve vztahu, je možné, že vztah ochladne. Žárlivost, sobectví a nedůvěra mohou skutečně ohrozit vztah s partnerem a největší bouře přichází, pokud problém ignorujete.

Pokud se budete snažit problém vyřešit společně, vztah se může vrátit do normálu a být ještě lepší než předtím.

Volní Kozorozi se ve vztahu k opačnému pohlaví budou chovat asertivně až negativně.

Chlad je možný zejména ve fázi námluv. Uvolněte se, strach z připoutanosti vás může odradit od lásky.

Vodnář

S příchodem chladných dnů je možné ochlazení ve vztahu a odhalení tajemství v lásce. Než něčemu uvěříte, promluvte si otevřeně se svým partnerem.

Pozor na manipulace. Svobodní představitelé znamení očekávají nový románek, ale některé kroky příliš neotálejte.

Dejte šanci člověku, který vám otevřeně dává najevo lásku – dlouhý románek je možný.

Ryba

Lonely Ryby přitahují velkou pozornost opačného pohlaví, ale je nepravděpodobné, že by došlo k vážnému vztahu, který by se mohl rozvinout v něco víc než flirtování.

Nejvíce vás brzdí vaše nerozhodnost, zdrženlivost a setrvávání v minulosti. Zástupci tohoto znamení se také potýkají s malými problémy ve vztazích.

Mohou nastat problémy, které se později ukážou jako nepodstatné, ale dokud si to neuvědomíme, jsou možné hádky a rozchody.

Abyste se tomu vyhnuli, nebojte se otevřeně mluvit o tom, co je pro vás právě teď důležité – neschovávejte problémy a nespokojenost pod koberec.