Vyberte si hodinky a zjistěte, kdo jste byli v minulém životě. S jakými obtížemi jste se potýkali? Jak tyto zkušenosti ovlivnily váš dnešní život?

Vyberte si hodinky, které s vámi nejvíce rezonují, a přečtěte si výsledek:

Hodiny 1

Vaše karta minulého života byla – Testament:

Máte ve svém životě potíže s jídlem, nedostatkem peněz nebo případně romantickými vztahy? Pokud jste si vybrali hodinky číslo jedna, je velmi pravděpodobné, že existuje mnoho věcí, o kterých máte omezující přesvědčení, pokud jde o sliby, které jste složili v předchozím životě. Často to znamená, že jste v minulosti inkarnovali jeptišku nebo mnicha nebo jste byli v nějakém druhu náboženské komunity.

Je velmi možné, že některé z těchto slibů zahrnovaly půst nebo nějaký druh sebezapření. Pokud máte potíže s jídlem, nedostatek peněz, hojnost nebo pokud máte problémy se sexuálními/romantickými problémy, důvodem může být to, že máte systémy víry, které jsou zakořeněny ve vašem minulém životě a narušují vaše spojení se Zdrojem.

Je také možné, že se v tomto životě můžete přejídat, můžete se příliš zapojit do sexuálních aktivit, protože máte pocit, jako byste byli v minulém životě tak ochuzeni o potěšení. Udělejte si čas na modlitbu nebo přemýšlení o slibech, které jste možná učinili v minulém životě a které na vás stále mají vliv.

Pouhým uskutečněním těchto slibů a uznáním, že v současném životě již neplatí, se jich můžete zbavit a tok energie se otevře v oblastech, kde narazíte na překážky. Práce s archandělem Jeremielem je opravdu skvělý způsob, jak vymazat minulé vztahy. Může vám pomoci zapamatovat si a rozpoznat stávající sliby a rozptýlit je s lehkostí a grácií.

Pokračování na další straně