Hodiny 2

Vaše karta minulého života byla – Šaman:

Tato karta říká, že jste byli v minulém životě šamanem. Každý, kdo vidí tuto mapu, si také musí být vědom toho, že s touto životností je spojeno mnoho finančních omezení. V minulém životě jsi byl šamanem ve svém kmeni a ten se o tebe postaral. Kmen by přinesl jídlo, oblečení, přikrývky, zvířata atd. a nechal by to všechno před vaším domovem jako dárek a poděkování za léčebné služby, které jste jim poskytli.

V tomto životě však můžete mít finanční potíže, protože si vybíráte cestu léčitele, který není oceněn ani dobře placen. Možná lidé chtějí služby, které nabízíte, ale nejsou ochotni platit za váš čas nebo vzdělání. Žijeme v době, kdy lidé často neoceňují holistické způsoby léčení.

Mnohokrát si lidé myslí, že pokud se rozhodnete sloužit druhým, měli byste své služby nabízet zdarma. Ale samozřejmě jsme ve světě, kde obchod musí probíhat, aby přežil.

Tato mapa vám připomíná, že ty časy, kdy se o vás vesnice starala, jsou pryč a vy se nyní musíte přizpůsobit dnešnímu obchodnímu systému. Je v pořádku účtovat si čas a vzdělání jako léčitel, zasloužíte si kompenzaci, abyste mohli žít a sloužit, aniž byste trpěli omezeními chudoby nebo nedostatku.

Lidé neočekávají, že lékaři nebo terapeuti budou poskytovat své služby zdarma, že? Půjdete ke kadeřníkovi a požádáte ho, aby vám ofinu jednoduše zdarma zastřihl? Ne, samozřejmě že ne. Jejich služby jsou oceňovány a vaše by měly být také. Udělejte si čas a zavolejte archanděla Rafaela a vyčistěte spojení z minulého života a systémů víry, které jsou s ním spojené.

Archanděl Rafael vám může pomoci vyčistit toto spojení z minulého života a vzkvétat jako léčitel, pracovník světla v tomto životě. Pak do vašeho života kvůli Zákonu přitažlivosti přijdou jen lidé, kteří ocení vaše dary a kteří jsou ochotni za ně zaplatit.

Hodiny 3

Vaše životní karta minulého života byla – Neopětovaná láska

Pokud vás tyto hodinky přitahují, je velmi pravděpodobné, že jste stále silně spjati se životem, ve kterém jste prožili neopětovanou lásku. Pokud si v tomto životě nedokážete udržet zdravý vztah, ať už je romantický nebo ne, pravděpodobně máte z minulého života silné přesvědčení, že nejste hodni lásky nebo že si vás lidé, které milujete, nikdy nevšímají.

Někdy kvůli tomu projevujeme vztahy s ostatními, kteří si nás neváží nebo se k nám nechovají dobře. Je velmi možné sabotovat vaše vztahy s ostatními, protože nevěříte, že jste hodni jejich lásky nebo oddanosti. Je to proto, že v minulém životě jste nebyli oceněni nebo milováni osobou, kterou jste milovali.

Mnohokrát jsme nuceni žít bez požadovaného vztahu, protože máme přesvědčení, která jsou zakořeněna v minulém životě. Udělejte si čas a zavolejte archanděla Ariela a požádejte ho, aby poslal léčivé zelené světlo do vaší srdeční čakry a vyčistil spojení s minulými životy, které vás v tomto životě udržují v nezdravých vztazích.

Udělejte si čas na psaní deníku a zapište si, co se vám stalo během meditace a co jste viděli, když se vaše srdeční čakra vyčistila. Věnujte zvláštní pozornost lidem, kteří vás v příštích dnech kontaktují, nebo těm z minulosti, na které myslíte. Pravděpodobně jsou také nějak spojeny s vaším minulým životem.

Spolupracujte s archandělem Arielem, abyste viděli vztah a vyléčili ho láskou a odpuštěním. Až s tím skončíte, budete se divit, jak se do vašeho života začíná vracet láska zdravým způsobem.

Zdroj.esoteric