5. přichází k nám ve snech.

Jeden z nejčastějších způsobů, jak se zesnulí a živí dostávají do kontaktu. Nezřídka přicházejí ve snech. Obvykle jde o velmi charakteristický sen, který si člověk ráno určitě vybaví, někdy i bezdůvodně, a na který se nesnaží zapomenout celé roky. Často je to sladký, jemný a příjemný sen. Někdy nevidíte zemřelému přímo do tváře, ale slyšíte jeho hlas a poznáváte, že je to on. Pokud však po setkání se zesnulým ve snu zůstane špatný pocit a naopak na něj chcete co nejdříve zapomenout, jde jen o podvědomou hru.

6.stejná čísla.

Zesnulí nám mohou svou trvalou lásku projevovat také prostřednictvím čísel. V takovém případě se může stát, že se pravidelně setkáváme s čísly, která jsou pro nás oba důležitá na různých místech, jako jsou narozeniny nebo data setkání, např. 1111, 2222, 333, což mohou být čísla, která se opakují na známých místech, jako jsou hodiny nebo nápisy.

7.klid a mír

Někdy se zemřelý nachází v místnosti, ve které se nacházíme. Náhle nás zasáhne velmi silný, blažený pocit klidu a míru. Je to vždy opravdu nečekané, jako záblesk osvícení.

8.hrají si s námi

Pokud jste si všimli pravidelných výpadků proudu ve vaší domácnosti, může to být tím, že si s vámi vaši blízcí „zahrávají“. Často vám to o sobě dávají vědět, když se cítíte na dně nebo když vás chytají beznadějné a pesimistické myšlenky. Připomínají vám, že jsou tu vždy pro vás.

Tento seznam by mohl pokračovat donekonečna. Zde jsme uvedli pouze nejčastější známky blízkosti se zemřelým blízkým člověkem. Většinou se objevují, když jsme nemocní. Dávají nám najevo, že nechtějí, abychom se trápili malichernými nebo zbytečnými věcmi, a jsou nám poměrně blízcí. Zároveň nám dávají najevo, že se mají dobře a že si přejí, abychom se měli dobře i my.