7. Nevzdávejte se!

Láska často lidi zklame. Stává se například, že partner nenaplní očekávání nebo očekávání skutečné lásky je marné. A pak vás prožité zklamání nebo strach z možného zklamání přiměje vzdát se. Odevzdání je však hlavním důvodem, proč zákon přitažlivosti obvykle selhává.

Proto, jakmile se ve vás zformuje konkrétní touha, použijte k jejímu uskutečnění přesně tolik síly, kolik je potřeba. A to také znamená, že byste neměli pochybovat!

8. Připravte prostor

Zákon přitažlivosti miluje energii očekávání, takže se snažte předvídat svůj ideální vztah tím, že vytvoříte prostor pro svého partnera.

Využijte všechny způsoby, jak se můžete připravit na příchod vaší drahé polovičky, jako je úklid, vyklízení nebo výměna opotřebované tapety.

9. Začněte žít svůj nejlepší život právě teď!

Nemusíte čekat, až se objeví partner, abyste mohli začít žít svůj nejlepší život. Můžete to udělat hned teď! Přestaňte se tedy zabývat stinnými stránkami toho, že jste single, a místo toho si vytvořte naplňující život, který si budete užívat.

Přitahujete „to, co jste“, takže pokud jste domácí, pak přitáhnete i nějakého toho gaučového povaleče. Pokud tedy chcete poznat aktivního parťáka, který lyžuje a rád čte, pak si raději zalyžujte a začněte navštěvovat knihkupectví.

Pokud začnete žít svůj nejlepší život právě teď, získáte pro toho zvláštního člověka přitažlivost, díky které si vás v davu všimne.

10. Následujte svůj vnitřní hlas

Pokud jde o přilákání významného partnera, vaším úkolem je jasně definovat, co chcete nejvíce, a pak toho dosáhnout (všemi výše popsanými způsoby). Ale pamatujte, že vám není dáno přesně vědět, kdy se tato osoba objeví ve vašem životě. Proto, pokud chcete, aby Vesmír dělal svá kouzla, musíte co nejvíce pustit kontrolu a uhnout z cesty.

Vesmír s vámi komunikuje prostřednictvím intuice a inspirace, proto se vždy snažte naslouchat svému šestému smyslu.

To znamená, že pokud budete mít někdy chuť zajít do nové kavárny na druhé straně města nebo zavolat starému příteli, kterého jste deset let neviděli, prostě to udělejte! Čím častěji budete poslouchat svůj vnitřní hlas, tím je pravděpodobnější, že vás Vesmír povede ke skutečné lásce!