4. Pokračujte ve snění

Síla představivosti může změnit váš milostný život, a pokud hledáte lásku, jedna z nejlepších věcí, kterou můžete udělat, je začít snít o vašem ideálním spojení. S pomocí představivosti můžete vytvářet a vylepšovat své vytoužené vztahy až do bodu, kdy budou odpovídat vašemu ideálu.

Tím, že si představujete svého ideálního partnera, vysíláte pozitivní obrazy do Vesmíru, který tento požadavek přijímá a plní.

Jakmile budete mít v hlavě dokonalý obraz, klidně si ho hrajte znovu a znovu, dokud se neprojeví v realitě.

5. Zaměřte se na to pozitivní

Místo přemýšlení o tom, co od vztahu nechcete, se zaměřte na to, co byste z něj chtěli získat. Pokud chcete zjistit, jaké myšlenky nejčastěji navštěvujete – negativní nebo pozitivní – analyzujte, jaký vliv mají na vaši náladu.

Myšlenky, které zlepšují váš stav mysli, jsou pozitivní myšlenky, a pokud vaše nálada klesne, znamená to, že jste byli zajati negativitou. Je to velmi jednoduché! Proto, když se přistihnete, že přemýšlíte o něčem nepříliš dobrém, prostě otočte proces myšlení o 180 stupňů a zaměřte se na pozitivní touhy.

Díky tomu se budete okamžitě cítit lépe a dostanete se do souladu se svým pocitem lásky.

6. Řekněte ne žárlivosti

Je jen přirozené, že pociťujeme žárlivost, když vidíme někoho prožívat lásku, po které toužíme, ale ještě ji nemáme. Ale žárlivost je negativní emoce, která odpuzuje lásku.

Takže když vidíte někoho, kdo skutečně plní váš sen, místo toho, abyste reagovali žárlivě, radujte se z jeho lásky. Opravdu, když žehnáte milostnému vztahu, říkáte tak Vesmíru, že jste také připraveni na lásku!

Pokračování na další straně