Své chyby si nepřipouští

Protože věří, že je ztělesněním dokonalosti, nikdy nebude schopen přiznat své nedostatky. Nebude se za nic omlouvat, protože se považuje nad ostatní. Není hloupý, takže chápe, že se někdy mýlí, ale jeho ego mu nikdy nedovolí své chyby otevřeně přiznat.

Překrucuje nebo skrývá pravdu, když je to v jeho prospěch

Ví nejen dovedně lhát, ale také jak skrýt celou pravdu nebo její část. Pokud mu pravda nemůže přinést žádný užitek, „schová si karty“ až do konce, aby se to nikdo nedozvěděl.

Neváží si času ostatních lidí

Dochvilnost zjevně není jeho silnou stránkou, protože nevidí nic špatného na tom, aby na něj někdo čekal. Ostatně věří, že není nic důležitějšího než jeho čas, ale nedej bože, když mu někdo udělá totéž.

Vždy chce být středem pozornosti

Jeho touha získat pozornost ostatních je nekonečná, což se vysvětluje nedostatkem sebevědomí. Je pro něj důležité, aby mu ostatní lidé neustále ukazovali, jak moc je milován a oceňován.

Nikdy nenese zodpovědnost za své činy

Každý čin nebo slovo má své důsledky, ale nikdy na to nemyslí. Jde mu pouze o svůj prospěch, proto si nemyslí, že svým jednáním může ublížit ostatním. I když někomu ve svém okolí zjevně ublížil, nikdy neponese odpovědnost za to, co řekl nebo udělal.

Je nepravděpodobné, že někdy ukáže, jaký doopravdy je

Vždy je někdo „v zákulisí“. Nikdy se vám plně neotevře a neukáže svou pravou povahu, protože se bojí, že s ním budete manipulovat stejně, jako on manipuluje se všemi kolem sebe.

Nebude se snažit získat důvěru ostatních lidí

Neměli byste věřit tomu, co říká, protože tento člověk nevynaloží nejmenší úsilí, aby dodržel slovo. Jeho nároky jsou bezcenné, protože neplní své sliby, pokud mu to neprospívá.

Myslí si, že by ho měl každý obdivovat

Upřímně věří, že se svět točí kolem něj, takže nemůže přijmout ani spravedlivou kritiku. Věří, že si vždy zaslouží jen ty nejvyšší známky. A pokud ho někdo odmítne pochválit, začne na tohoto člověka pohlížet jako na nepřítele.

Je profesionálem v psychologické manipulaci

Můžete si myslet, že se v tomto vztahu zblázníte, ale on se vás konkrétně snaží přesvědčit, že s vámi není něco v pořádku, abyste mu nezačali klást nepříjemné otázky.

Jeho svědomí ho nikdy netrápí

Protože myslí jen na sebe, nezáleží mu na tom, že by mohl ublížit jiným lidem. Bere si, co chce, aniž by si dělal starosti s destruktivními důsledky svých činů.