1. Přísně kontrolují sebe i ostatní

Zlí lidé mají jedno společné: ovládají. Ale není to jen o tom vás ovládat. Často se cítí nepříjemně a bezmocně, pokud nemají kontrolu nad každým aspektem svého života. Zlí lidé jsou často tak krutí ke světu a lidem kolem sebe, že nedokážou svěřit žádnou část svého života jinému člověku.

Kvůli této posedlosti se mohou chovat jako slušní lidé, rezervovaní a dochvilní. Ale když je necháte, aby se k vám přiblížili, začnou ovládat váš život. Nesplnění přání zlého člověka vždy vede k tomu, že jeho zlé skutky jsou namířeny přímo na vás.

Může to být jemné. Možná nedostanete facku, ale bodnutí do srdce. Cílem zlého člověka je ovládat to, jak se cítíte uvnitř.

  1. Žijí ve světě lží

Buďme upřímní. Všichni lžou. Děláme to všichni. Některé lži jsou malé, jiné velké, velké. Ale i když všichni lžou, ne každý je lhář. Lhář je zvláštní druh lidí. Lžou patologicky, neustále a někdy si to ani neuvědomují.

Zlý lhář často lže natolik, že jeho lži utvářejí jeho realitu. Tím, že žijí takový život ve lžích, se jejich vlastní mysli stávají zajatci jejich zlého chování.

Někteří zlí lidé trochu lžou, možná jen překrucují pravdu, aby vypadali silnější, chytřejší nebo lepší. Někteří zlí lidé lžou o vás a dalších. Jedno je ale jisté, jsou to lháři. Lži slouží jako nástroj k manipulaci s realitou, která jim neslouží tak, jak by si přáli. Když je přistihnete při lži, pravděpodobně se s vámi pokusí manipulovat.

  1. Neustále vytvářejí podvody

Ovládání reality je to, co dává zlému člověku většinu jejich moci. Daří se jim to tak sladit se svými malichernými touhami. Tento podvod může mít mnoho podob, jako je zkreslení, lhaní nebo překrucování pravdy a překrucování faktů.

Konečným výsledkem je svět, který vytvořili, a svět, kterému nemůžete porozumět a kterému nemůžete věřit. To je jeden způsob, jak můžete identifikovat z

lu člověk, zvláště mazaný: hledejte způsoby, jak klame ostatní.

Často zahajují rozhovory větami Ty „vždy…“, Ty „nikdy…“ Je velmi těžké se této formě klamání a manipulace bránit. Toxičtí lidé mají způsob, jak prezentovat něco, co jste kdysi neudělali, jako důkaz všech vašich hříchů, nedostatků a nedostatků.

Když chcete vyřešit něco, co je pro vás důležité, budou lovit malé a nepodstatné detaily, budou se chytat druhotných nesmyslů a oslavovat maličkosti. Na druhou stranu budou velmi zběhlí v bagatelizaci velkých, pozoruhodných faktů.

Jeden den pro vás budou úžasní, druhý den se budete divit, čím jste je naštvali. Častěji nebude nic zřejmého, co by vysvětlovalo náhlou změnu nálady – ale prostě „budete vědět“, že něco není v pořádku. Jednou budou smutní, jindy chladní nebo naštvaní, pak do vás budou bezdůvodně šťouchat.

  1. Jsou krutí a nelitují toho

Zlí lidé nikdy nelitují ničeho špatného, ​​co udělali, nikdy nečiní pokání. Pokud na ně budete tlačit, že se chovají škodolibě, odmítnou to, budou s vámi manipulovat tak, že nakonec nebudete vědět, která realita je vůbec pravdivá.

Ve skutečnosti chtějí pouze udržet svou současnou kvalitu života tím, že vás budou ovládat, a omluva by naznačovala chybu.

Zlí chtějí, abyste viděli jejich falešnou dokonalost, aby si vás mohli omotat kolem prstů. Přiznání viny by zničilo image, kterou si pečlivě pěstovali.

Často jsou oběťmi vězení, které si sami vytvořili, a proto nacházejí tolik radosti v neštěstí a bolesti.

Pokračování na další straně