VÁHY

V dubnu máte velkou šanci poznat svou budoucí drahou polovičku. Budete si dobře rozumět a budete plánovat společné aktivity. Takže se těšíte na společně strávený čas a rozhodně se dá říct, že nuda vás nečeká.

ŠTÍR

Můžete mít pocit, že se nehnete z místa a hůř dosahujete svých cílů. V důsledku toho se můžete cítit neuspokojení a mít méně pracovních nabídek. Máte tendenci podléhat negativním pocitům, zejména kolem 16. dubna. V této době si vůbec nevěříte a téměř nic z toho, co si naplánujete, vám nevyjde.

STŘELEC

Nemohli jste se pohnout kupředu a ukázat, že jste připraveni jít zase dál. Vaším štěstím je, že vaše tarotové čtení vás osobně zavede do nového období a nové kapitoly. Vykročte vstříc nové lásce, zapomeňte na starou. Je čas pro novou kapitolu.

KOZOROH

V oblasti romantických vztahů se rozhodně nezastavujete a aktivně navazujete nová spojení. Jste přístupní všem lidem a snadno si získáváte sympatie. Nicméně, zadaní jedinci narození ve znamení kozoroha se od 11. dubna potýkají spíše s větším podrážděním ve svých vztazích.

VODNÁŘ

Můžete se tedy těšit na setkání s osobou, která vás dostane svou vyřídilkou. Zřejmě tedy ihned vzplanete a vznikne mezi vámi velká přitažlivost. 

RYBY

Je čas se radovat, protože přicházejí krásné dny a dny plné lásky. Do vašeho života vstoupí jedna osoba a bude to pro vás velká láska.