Čtyřka : číslo 4 je symbiózou dvou dvojek. I když pomáhá stanovit si cíle a zbavit se nepotřebných věcí, není toto číslo zrovna nejpříznivějším talismanem pro finance. Pomáhá nám to snadněji najít naše poslání. Čtyřka nepomáhá při stanovování priorit v životě. Jen to zvedne oponu budoucnosti. To je ve své podstatě velmi zvláštní číslo. Jako stálý finanční talisman nebude moc užitečný.

Pět : Toto číslo je jako zlatá střední cesta, ale má také dobrou symbiózu s energií hojnosti. Pro Pětku numerologové věří, že přitahuje finanční štěstí a harmonizuje energetické toky hojnosti. To je dobré číslo pro ty, jejichž finanční život zahrnuje riziko a dobrodružství. Je vhodný pro obchodníky a sportovce.

Šestka : Číslo 6 představuje vnitřní pohyb problémů. Není příznivý pro finanční toky, protože jeho prvky jsou láska a vztahy. Místo Šestky zvolte jiné číslo a použijte energii čísla 6 v záležitostech emocí.

Sedmička : 7 je šťastné číslo, jako pětka, ale sedmička má další „bonusy“. Týden změní člověku osud a numerologové se domnívají, že štěstí mají zejména lidé, kteří mají toto číslo v životě přítomno (číslo domu, datum narození…). Energie takového čísla může být směrována libovolným směrem.

Osmička : 8 je znamením nekonečna. Osmička může být známkou jistoty a úspory peněz, to znamená, že udržuje peníze, které právě kolují ve vašem domě. Pokud však chcete postupovat a získat další bohatství, je lepší mít v peněžence Sedmičku než Osmičku.

Devět : Jeho energie vám umožňuje rozvazovat uzly svázané osudem. Toto číslo je nezbytné pro ty, kteří se zabývají těžkou fyzickou nebo intelektuální prací. Lidem, kteří se opakovaně potýkají s finančními potížemi, může přinést pozitivní energii.

Někteří numerologové upozorňují, že pro vyvolávání peněz jsou vhodná především lichá čísla, proto používají kódy 1-3-5-7-9 ve formě afirmací a manter a také se domnívají, že v případě hojnosti je sekvence 5- 7-5-7-3 je běžnější.

Tyto kódy se používají ve formě afirmací k přilákání hojnosti nebo se zapisují do deníků či telefonů jako druh amuletu .