A pokud si někoho vyberou, pak můžeme s naprostou jistotou říci, že zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se rozhodně nezmění.

Nejkrásnější znamení zvěrokruhu

Nejatraktivnějším vnějším znamením zvěrokruhu je Střelec . Obyvatelé této konstelace jsou přirozeně velmi harmonicky stavěni navenek, což jim dává veškeré právo být označováni za nejatraktivnější.

Kromě toho vždy dávají pozor na svůj vzhled, což opět zdůrazňuje jejich krásu a přitažlivost.

Nejlaskavější znamení zvěrokruhu

Nejlaskavější znamení zvěrokruhu je Býk. Nemá rád konflikty, je vždy jemný a taktní v komunikaci, což je samo o sobě známkou jeho benevolence. Býk může poskytnout bezplatnou pomoc, čímž znovu prokáže, že má největší srdce.

Znamení štěstí

Nejšťastnějším znamením zvěrokruhu jsou Blíženci. Často jsou na správném místě ve správný čas, díky čemuž jsou úspěšnější než ostatní souhvězdí.

Blíženci jsou přirozeně optimističtí a to již představuje 90% jejich štěstí. Díky jejich štěstí je lze oprávněně označit za nejšťastnější znamení zvěrokruhu.

Většina rodinných znamení

Zvěrokruh Nejznámějším znamením zvěrokruhu je Rak. U představitelů této konstelace jsou na prvním místě rodinné hodnoty. Snaží se najít si důstojného partnera, získat útulný dům a porodit spoustu dětí. To je nejideálnější znamení pro manželství a vážné vztahy.

Nejsebečtější znamení zvěrokruhu

Nejsobečkější znamení zvěrokruhu je Lev. Přes svou velkorysost a vstřícnost dělají představitelé této konstelace téměř vše, aby uspokojili své touhy.

Rádi jsou v centru pozornosti, což jim doplňuje energii. Kromě toho mají Leové velmi rádi chválu a lichocení, protože se v takových chvílích cítí nejlépe.

Nejvíce společenské znamení zvěrokruhu

Váhy jsou považovány za nejvíce společenské znamení zvěrokruhu. Nedávejte jim do úst prst – jen je nechte hodinu nebo dvě chatovat. Zástupci této konstelace nacházejí potěšení v nových známostech. Když jsou ve společnosti, cítí se sebejistě a snadno. Je pro ně těžké vydržet i jeden den osamělosti.

Nejuzavřenější znamení zvěrokruhu

Nejuzavřenějším znamením zvěrokruhu je Kozoroh . Je těžké si představit, co myslí lidé této konstelace! Zřídka někomu důvěřují svými pocity a zkušenostmi a nejčastěji se na veřejnosti chovají lhostejně a chladně.

Nejmoudřejší znamení zvěrokruhu

Nejgeniálnějším znamením zvěrokruhu je Vodnář. Zástupci této konstelace vytvářejí vždy nové nápady. Mají velmi rozvinutou představivost a kreativní myšlení. Někdy však nemají dostatek síly, aby si uvědomili své nápady, a proto všechny jejich důmyslné vynálezy a projekty zůstávají nerozpoznané.

Zdroj:esoteric