POKUD SI VYBERETE JINÝ PODZIMNÍ STROM:

Období do konce podzimu přinese události, které jste v tomto období nemohli očekávat, a nadcházející události vám způsobí složité emoce. V období do konce podzimu nebudete s událostí spokojeni, pokud jde o lásku vašeho života, protože máte příliš mnoho problémů. Ale čas do konce podzimu zajišťuje, že většina vašich cílů bude realizována.

Na konci podzimu budete mít čas bojovat za mnoho důležitých věcí, o které se dlouho bojovalo, a budete z toho nějak šťastní. Období do konce podzimu pro vás bude velmi turbulentní.

POKUD SI VYBERETE TŘETÍ PODZIMNÍ STROM:

Pokud vám období do konce podzimu přináší jednu věc, je to spousta milostných událostí. Čekáte na událost, na kterou jste dlouho čekali. Do konce roku se do člověka zamilujete. Prostřednictvím jednoho z přátel se okamžitě setkáte se zajímavou osobou a po několika událostech s ním navážete vztah.

A od začátku tohoto vztahu do konce podzimu poznáte jen to největší štěstí. V souvislosti s láskou vašeho života bude mnoho magických věcí, které vám dají důvod k upřímnému úsměvu.

Jisté je, že v období do konce podzimu, do konce podzimu, se situace týkající se vašeho milostného života výrazně změní a zlepší.