1. Tvůrce

Tito lidé mají vždy nápady, kterým jsou oddáni, a vědí, jak je využít v praxi. Mohou působit tvrdohlavě a arogantně, ale prostě vědí, co chtějí. Jsou velmi upřímní, komunikativní. Rádi přebírají iniciativu a jsou často vůdci nebo šéfy – baví je být nejlepší. Své práci se věnují na maximum.

  1. Empata

Jak název napovídá, tito lidé si vyvinuli empatii. Uvědomují si potřeby a nálady druhých lidí a často myslí na ostatní. Přirozeně analytické a velmi intuitivní, neradi jsou sami. Přátelství a komunikace jsou velmi důležité a mohou je dovést k úspěchu v životě. I přes svou přívětivost si pečlivě vybírají, komu dají srdce.

  1. Idealista

Jsou velmi kreativní, společenští, okouzlující, romantičtí a klidní. Hodně začínají, ale ne vždy končí. Mají rádi, když jsou druzí šťastní, a jdou hodně daleko, aby toho dosáhli. Jsou velmi oblíbení a idealističtí. Musí se naučit vidět svět z realističtější perspektivy.

  1. Konzervativní

Tradiční lidé, kteří milují pořádek, práci a rutinu. Jednají pouze tehdy, když plně chápou, co se od nich očekává. Rádi tvrdě pracují. Je pro ně důležité, že často tráví čas v přírodě. Jsou připraveni počkat na správný okamžik a pak využít příležitosti. Měli by se naučit být k sobě flexibilnější a laskavější.
🙂 / Co vám prozradí numerologie: Čtyřkám se plní sny, deváťákům láska

  1. Výzkumníci

Potřebují rozmanitost a neradi uvíznou v rutině. Celý svět je jejich školou a oni vidí příležitosti k učení v každé situaci. Otázky nikdy nepřestanou. Doporučuje se, aby si před rozhodnutím vyžádali radu, aby se ujistili, že mají všechna fakta, než učiní příliš rychlé závěry.

  1. Romantický

Idealisté musí být oddáni tomu, aby byli šťastní. Je pro ně důležité pevné rodinné pouto. Jejich činy ovlivňují jejich rozhodnutí. Mají silnou touhu starat se o druhé a pomáhat. Jsou velmi loajální. Milují umění a hudbu. Najdou skutečné přátele, kteří berou přátelství vážně. Musí se naučit rozlišovat mezi tím, co mohou změnit a co ne.

  1. Analytik

Vždy se snaží najít skryté informace, je pro ně těžké chápat věci jako čisté. Emoce neovlivňují jejich rozhodování. Nikdy se nehrnou do rychlého cíle a jejich heslem je „pomalu a stabilně vyhrává závod“. Analyzují každou životní situaci

  1. Ambiciózní

Vědí, jak řešit problémy, jsou profesionální a přesní, o všem rozhodují selským rozumem. Mají velké plány a chtějí žít dobrý život. Kontrolují každou situaci a vždy se snaží splnit svůj cíl. Lídři se rodí a přizpůsobují svá řešení svým potřebám, ne tomu, co chtějí ostatní.

  1. Bavič

Jsou velmi starostliví a velkorysí a vědí, jak potěšit lidi. Svým šarmem se bez problémů spřátelí. Mají tolik odlišných povah, že je lidé kolem nich jen těžko chápou.

Zdroj:esoteric