Pokud jste napočítali od pěti do deseti

Pokud umíte počítat koně od pěti do deseti, většinou berete věci vážně. Pokud jde o detaily, jste perfekcionista. K ostatním se chováte férově a čestně. Obvykle si dokážete udělat vlastní správný úsudek na základě svých pozorování. Za svými cíli jdete neohroženě a vaše odhodlání vás pohání kupředu.

Rádi máte vše pod kontrolou a víte, co se stane. Ve svém volném čase obvykle plánujete vše do poslední chvíle. V rutině a řádu se cítíte bezpečně. Nevadí vám opakovat každý den to samé, pokud vám to pomáhá. Jste si jisti svými silnými stránkami. Přesně víte, kdo jste. O úspěch vás může připravit jen vaše nedbalost.

Napočítali jste více než jedenáct koní

Pokud jste napočítali více než deset koní, svědčí to o tom, že jste velmi pečlivý člověk. Často si všímáte detailů, které ostatním unikají. Jste pečliví a ve všech svých činnostech usilujete o dokonalost. Máte rádi, když vše probíhá podle vašeho vlastního plánu. Jste nekompromisní člověk.

Spoléháte na osvědčené metody a postupy a téměř vždy dosahujete skvělých výsledků. Rádi se však překonáváte. Nic neberete příliš vážně, což je pozitivní pro vaše vztahy. Váš perfekcionismus ve vás může vyvolávat nejistotu ohledně konečného výsledku. Málokdo má na vás tak vysoké nároky jako vy.